Nyhed / 12. maj 2016

CPH STAGE 2016 STARTER MED NEXT DAY

Som noget nyt i år skydes CPH STAGE igang med en international åbningsforestilling udvalgt af Christian Lollike, formand for CPH STAGEs bestyrelse.

Den 1. juni åbner CPH STAGE 2016 med det internationale turnéhit NEXT DAY!

Glæd dig til international scenekunst af højeste klasse, når belgiske CAMPOs turnéhit, NEXT DAY, får Danmarkspremiere på Folketeatret. Forestillingen er skabt af den franske, anerkendte instruktør Philippe Quesne. Med tolv børn på scenen skaber han et visuelt og musikalsk mikrokosmos, der er både humoristisk, opløftende og samtidig forholder sig kritisk til samtiden. NEXT DAY præsenteres i samarbejde med Sort/Hvid, Teater V, Husets Teater, GROB og Folketeatret.
Book billetter og læs mere om NEXT DAY.

Åbning af Festivalcentrum på Folketeatret
Inden forestillingen åbner vi årets Festivalcentrum på folketeatret kl 16. Festivalleder, Morten Krogh, indleder eftermiddagen med en åbningstale, hvorefter Mette Wolf, formand for årets highlight-udvalg, fortæller om de otte highlights, der er håndplukket af det store program.

Oplev et potpourri af overraskelser fra årets store festivalprogram slå sig løs i Folketeatrets nye foyer og få en forsmag på festivalens mange magiske øjeblikke.
Gå også på opdagelse i festivalcentrum, hvor du kan blive introduceret til bl.a. Det Frie Felt, Festival For Ny Europæisk Dramatik, ildsjæle og deltagere fra festivalens forestillinger, der alle står klar med gode råd om årets minifestivaler, publikumsguides og arrangementer. Traditionen tro byder CPH STAGE på gratis kaffe og kage. I år vil det være billetsalg i Festivalcentrum, så du kan købe dine billetter med det samme. Læs mere om åbning af festivalcentrum her.