Nyhed / 10. februar 2020

De første forestillinger er i programmet og early bird billetsalg er startet

Det er festival-tid igen! Vi kan i dag afsløre de første 12 forestillinger, du kan se på CPH STAGE 2020. Den 28. maj til 6. juni præsenterer landets teatre det bedste, de har at byde på lige nu, så du kan vælte dig i scenekunst på de Københavnske scener og pladser i løbet af de 10 dage, festivalen varer.

Du kan lige nu sikre dig billet forestillingerne. Hvis du køber billet inden den 27. februar, får du en early bird rabat på 40 kr. per billet. Billetter kan købes her, eller ved at klikke på forestillingstitlerne herunder.

Vi glæder os over at kunne annoncere, at de følgende forestillinger spiller på CPH STAGE 2020:

BREAXIT
Urban dance af tre engelske koreografer om at føle sig udenfor og ekskluderet.

CORPO SURREAL
Danske Sew Flunk Fury Wit + japansk danser + islandsk sopran + mexikansk electronica komponist = surrealistisk ekstravagance.

DET BEGYNDER AT BLIVE KOLDT OM FØDDERNE
Et rørende og humoristisk one-man show, der forbereder os på døden og udfordrer os til at leve livet fuldt ud.

ELUSIA
Liva er fuld af selvhad, skam, tvivl. Men så en dag bliver hun introduceret til selvhjælpsprogrammet Elusia…

LOVEU2ND
Koreograf Gunilla Lind indtager modeverden sammen med sine dansere, en ny art virtuelle supermodeller.

MANIFEST FOR SKRØBELIGE AUTORITETER
Nanna Cecilie Bang fik JP’s anmelder op i det seks-stjernede felt med denne, hendes poetiske principerklæring for mennesker, der fumler.

OCEAN OF OUR MOTION
Mærk din krop. Du er her. En moderne danseforestilling, der lader dig rive med strømmen.

OW BUNKER
En finanstragedie om et af Danmarks store erhvervseventyr, der efterlod både aktionærer og medarbejdere i en tilstand af chok.

TATOVERING
En af dansk teaters shooting stars, Anna Malzer, har iscenesat en coming-of-age forestilling fra sin egen 00’er ungdom i et boligblok-kvarter.

TEATERKONCERT CV JØRGENSEN
Det Si’r Sig Selv, at CV Jørgensens runde fødselsdag skal fejres med en teaterkoncert med de største af hans smukke, udtryksfulde, originale sange.

THE FEMALE GAZE
Kvinden har tillært sig at se sig selv gennem mandens blik. Hvad sker der, når hun sættes fri og begynder at se verden med “det kvindelige blik”?

WALK-MAN
Don Gnu gør oprør mod fællesskabets uskrevne regler for god opførsel i en danseforestilling med masser af rå fysik og hverdags-stunts.

W/HOLE
I denne nycirkus-forestilling bliver der jongleret med ikke så lidt og vi lærer, at der er flere huller i verden end man lige går og tror.

Det fulde program er klar her på cphstage.dk efter den 27. februar.
Det er ottende gang, at CPH STAGE kan invitere publikum til teaterfestival. Festivalen åbnede i 2013 og har siden udviklet sig til Københavns største teaterbegivenhed, der varer 10 dage, har mere end 100 forestillinger på programmet, på mere end 50 forskellige venues rundt om i byen. Udover at være en national begivenhed er festivalen også et vigtigt udstillingsvindue for dansk scenekunst over for udlandet, og et sted hvor branche og publikum mødes i festlig fejring af scenekunsten.