Nyhed / 16. februar 2021

De første forestillinger er offentliggjort, og early bird billetsalg er i gang!

I dag kan vi offentliggøre de første 18 forestillinger på årets CPH STAGE 2021. Frem til den 1. marts er der tilmed early bird rabat, og du kan derfor spare 40 kr. pr. billet.

Se hele programmet her, eller klik på de enkelte forestillinger.

Vi glæder os til at dele endnu flere af årets store oplevelser, når vi lancerer hele programmet den 1. marts.

AMDUAT. EN ILTMASKINE
En billedstærk forestilling med nykomponeret liveopført musik, videokunst, lys og performance.Baseret på forfatteren Harald Voetmanns bog.

THE FEMALE GAZE
Fik du ikke set den total udsolgte forestilling The Female Gaze i efteråret ’20, så har du nu chancen for at opleve den rå, sanselige og humoristiske rejse ind i kvinden LINE.

THE ROBOT PROJECT
Kan man lære en robot at være menneskelig? The Robot Project tager de store spørgsmål op, som fremtiden med AI – Artificial Intelligence – og robotter rummer, og eksponerer dem gennem humor og poesi. 

PLEJER ER DØD – SAMBA
Velkommen indenfor i svinets blodrøde fantasi! En samba-arena, en rundkreds, et arnested, en svinesti. Oplev et cirkus af festligheder, hemmeligheder, fællesskaber og fristelser.

INSIDEREN
Kom ind bag frontallapperne på en ung finansmand, der var med til at udtænke verdens største kup mod statskasserne.

DET STORE STILEHÆFTE
Olaf Johannessen og Jens Albinus vandt Årets Reumert for bedste mandlige hovedroller for deres fortolkning af Agota Kristofs roman.

CHAMPIONS
Champions er en følelsesladet performanceinstallation, der beskæftiger sig med universelle spørgsmål om forholdet mellem forældre og børn, ensomhed og individets modstandskraft. 

NARSARSUAQ//SLETTEN
I fem af hinanden uafhængige korte forestillinger oplever vi de sidste 50 års historier af urbaniseringen af Grønland. 

WALK-MAN
Oplev rå fysik, hverdagsstunts og dans med masser af man-power i DON GNU’s undersøgelse af manderollen.

LEAS RUM
Forestillingen er en mørk, poetisk og visuel stærk danseforestilling baseret på en virkelig historie, om det ubegribelige og sårbare rum et barn efterlades i efter seksuelle overgreb. 

DIDO OG AENEAS
Venteværelset udfordrer operaens rammer i et eksperiment fra foråret ’20 – kan vi skabe en opera på afstand? Resultatet er en kamikazefortolkning af Henry Purcells kærlighedshistorie.

FØR VI FORSVINDER
En ny tragikomisk performance, der med afsæt i klimakrisen, kombinerer den kraftfulde energi fra fysisk teater og nycirkus med skrøbelighed og humor.

HVORFOR MIG?
Den prisvindende instruktør og dramatiker Kamilla Wargo Brekling har i samarbejde med Christina Selden skabt en rørende fortælling om at have kræft.

BREVET
Paolo Nanis klassiker, der er blevet opført i alle fire verdenshjørner. Et sprudlende studie i stilarter, opfindsomhed og timing.

PRIMUS
En danseforestilling med to kvinder i forskellige aldre – en tildækket og en nøgen. Forestillingen er det første værk i trilogien BIG BANG og beskæftiger sig med temaet begyndelse.

ROMEO & JULIE
Den udødelige kærlighedshistorie i nye klæder. I forestillingen taler Romeo dansk og Julie tysk. De to sprog er med til at bringe klassikeren op til i dag og stiller nogle nutidens store spørgsmål.

EN SAMTALE OM KLASSIKEREN
I anledning af 200-året for Dostojevskij kan du møde skuespilleren Viktor Melnikov til en samtale om, hvordan man gør en klassiker nærværende vedkommende på scenen.   

SKAL VI GRILLE?
Kom med, når vi sammen lægger den allersidste pølse på engangsgrillen og spreder asken fra kullet i havet. En visuel, humoristisk, våd og måske blæsende forestilling på strande i Danmark.