Nyhed / 6. januar 2016
687 km

Et nomineret CPH STAGE 15 program

At CPH STAGE er festivalen, hvor du kan opleve toppen af dansk scenekunst bliver bekræftet af Statens kunstfonds nomineringer for 2015. Næsten alle de 18 nominerede scenekunstnere spillede på CPH STAGE 2015.

Bl.a. modtager Nils P. Munk 20.000 kr. for forestillingen ”687 km” med begrundelsen: ”Nils P. Munk har sans for den fysisk visuelle iscenesættelse, der får os til at mærke scenekunsten helt ind i knoglerne”. Læs mere om forestillingen ”687 km”.

Det nye og spændende navn på den danske og internationale performance- og dansescene Andreas Constantinou modtager også 20.000 for sit femårige performance-research projekt GENDERhouse, som også var en del af CPH STAGE 2015. Han efterlod publikum forpustet og beriget med forestillingen ”The WONANhouse”, der udforskede forbindelsen mellem køn, sexualitet og samfund. Læs mere om ”The WOMANhouse”. Se alle de 18 nominerede scenekunstnere af Statens Kunstfonds Legatudvalg.


3-ÅRIG BEVILLING FRA STATENS KUNSTFONDS PROJEKTSTØTTEUDVALG

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg har også bevilget CPH STAGE flerårig støtte frem til 2018. Her i festivalsekretariatet er vi utroligt glade for og stolte af denne anerkendelse af festivalen.

Så 2016 er skudt godt i gang! Vi glæder os til endnu en forrygende teaterfestival i år.