Event

Det gode vs. det onde

Aalborg Teater

UDVALGT SOM HIGHLIGHT 2020:

Intet er sort/hvidt når instruktør Tue Biering trækker i trådene. Således heller ikke i Aalborgs Teaters ”Det gode vs det onde”. Det er vildt og kaotisk på den gode måde, når skuespillerne Ena Spottag, Marie Knudsen Fogh og Jacob Moth-Poulsen med ekstrem energi og humor leger med verdens kompleksitet. Her er ingen frygt for nøgenhed eller krænkelser, og opsætningen leverer et forfriskende ”voksen-eventyr”.

 

Læs om de highlightede forestillinger her.

 

 

Beskrivelse

Tue Biering og Aalborg Teaters store publikums- og anmeldersucces rammer eksklusivt CphStage og Teater V fire gange! Gå ikke glippe af denne enestående mulighed, og book din billet nu!
Vi vil gerne have, at historier ender godt. At det gode besejrer det onde til sidst, ligesom det plejer. På den måde har vi styr på Det Gode og Det Onde. Men verden er blevet mere kompleks. Alt skal ses fra flere sider, og mange helte er faldet fra himlen. Morgan Freeman er ikke længere altid den gode, vi kan ikke længere danse uskyldigt til Michael Jackson, og Ronaldo snyder i skat. Og hvad er nu det – er Trump og Brexit alligevel gode nyheder, på en måde?

Yderligere information

Kreditering

  • Tue Biering (Instruktør)
  • Nicolai Spangaa (Scenograf)
  • Jacob Moth-Poulsen (Skuespiller)
  • Marie Knudsen Fogh (Skuespiller)
  • Ena Spottag (Skuespiller)
  • Tue Biering (Dramatiker)

Spillested

Teater V i Prøvehallen
Porcelænstorvet 4
2500 Valby
www.teater-v.dk