Event

Mermaid Show

Ann Liv Young

UDVALGT SOM HIGHLIGHT 2020:
Nu er der mulighed for at opleve international performancekunst fra New York i noget der ligner det vildeste i programmet indenfor genren. Det er koreograf og performancekunstner Ann Liv Young, der præsenterer en såkaldt dybhavsbombe under navnet ”Mermaid Show”. Fortællingen om havfruen bliver som oftest fortalt gennem mandens blik, men her tvinger en top-vulgær og grænseoverskridende kvindelig kunstner os til at se på tingene, som de virkelig forholder sig.

Læs om de highlightede forestillinger her

Beskrivelse

Den kompromisløse, New York-baserede koreograf og performer Ann Liv Young er verdenskendt for sin interaktion med publikum. Nu kan hun opleves på Sort/Hvid.

MERMAID SHOW vender vrangen ud på Disneys prinsesseagtige havfrue og bringer hende tilbage til den mytiske, lystfulde eventyr-skikkelse. Til dengang, hvor havfruens forførende sirenesang gjorde seje søfolk så skøre og liderlige, at de måtte bindes fast til masten for ikke at kaste sig i bølgerne.

Med bare bryster og slimet hale krænger havfruen sin kvindelighed ud. Hvad sker der, når hun forvandler sig til et glubsk og flænsende havuhyre, der stirrer dig lige i øjnene?

Støttet af Statens Kunstfond.

Kreditering

  • Ann Liv Young (Koncept)
  • Ann Liv Young (Performer)
  • Nicholas Strini (Performer)
  • Tom Curitore (Performer)

Spillested

Sort/Hvid
Staldgade 26-30
1699 København V
http://www.sort-hvid.dk/