Event

Black Madonna

Sort/Hvid

CPH STAGE HIGHLIGHT
I BLACK MADONNA mødes to af dansk teaters enfant terrible i konstruktionen af den – helt sikre – dybt kontroversielle fortolkning af racernes krig. Det er de mange gange prisbelønnede scenekunstnere, instruktør Christian Lollike og dramatiker og performer Madame Nielsen, som står bag forestillingen, og kombinationen af de to – samt deres politiske agenda vil uden tvivl skabe ravage. Hvad der præcist sker på scenen er i skrivende stund uvist, men forskræppet lover en fortælling om den hvide kvinde (forræderen?), som ikke vil være hvid, men forvandler sig til en sort madonna, der går i krig for at kæmpe de sortes kamp. Her er lagt i ovnen til en fed teateroplevelse og scenekunst, der (forhåbentlig) rykker og styrker samfundsdebatten.

CPH STAGE Highlights-Udvalg

Beskrivelse

Et menneske sætter sit liv på spil for at blive en anden. Hendes håb er at blive en sort Madonna, hendes frygt, at hun bare bliver en hvid nigger.

På scenen står en kvinde. Hun maler ansigtet sort. Lige siden hun var lille, har hun vidst, at hun var en anden, end den hun er født som.

Black Madonna er en fremtidsvision. En kvinde skifter langsomt race. Imens fortæller hun os sin livshistorie blandet med sange om racekrig, racelyst og raceangst. En personlig fortælling inspireret af virkeligheden. Fortalt i en verden, hvor spørgsmål om race fylder stadigt mere i den offentlige debat.

 

 

TA’ I TEATRET MED  Marie Louise Wille og se BLACK MADONNA
Tid:  8. juni kl. 20.00 (1 time før forestillingsstart).
Pris: 40 kr. oveni billetprisen

Tag i teatret med Marie Louise Wille og se den kontroversielle og debatskabende forestilling Black Madonna af Christian Lollike og Madame Nielsen. Marie Louise åbner for en  samtale om politisk teater med spørgsmålet: Er det  nødvendigt at overskride grænser for at kunne tale nuanceret om vores samtid? Hun vil også fortælle om, hvordan det som skuespiller er at spille med og agere i dybt kontroversielle forestillinger.

Marie Louise Wille har bl.a. medvirket i Christian Lollikes depressionskomedie “All my dreams come true” i 2014 på Teater Sort/Hvid – en kritik af Disneys kvindeidealer.

Sådan gør du –
Køb billet til Black Madonna den 8. juni kl. 21.00 og tilkøb TA’ I TEATRET MED, når du har lagt forestillingen i din kurv. Særarrangementet koster 40 kr. oveni billetprisen . OBS. begrænset antal deltagere til særarrangementet

Kreditering

 • Christian Lollike (Instruktør)
 • Christian Lollike (Idé)
 • Madame Nielsen (Idé)
 • Ida Marie Ellekilde (Scenograf)
 • Ida Marie Ellekilde (Kostumier)
 • Turkman Souljah (Andet)
 • Mads Emil Nielsen (Lyddesigner)
 • Morten Kolbak (Lysdesigner)
 • Madame Nielsen (Performer)
 • Madame Nielsen (Dramatiker)
  Madame Nielsen (Komponist)

Spillested

Sort/Hvid
Staldgade 26-30
1699 København V
http://www.sort-hvid.dk/