Event

Fejring af et godt menneske

En intim og personlig forestilling om "det gode menneske" Mungo Park

Beskrivelse

Hun har rund fødselsdag og gemmer sig i skabet for at øve sin tale. Gæsterne ankommer, og festen udvikler sig uden sit naturlige midtpunkt. Men hun bliver, hvor hun er. Der er noget, som trænger sig på, hændelser fra fortiden, som måske kun tåler at blive sagt højt i et skab. For hvem er det egentlig, de fejrer? Ved de overhovedet hvem hun i virkeligheden er? Hvad vil det sige at være ”et godt menneske”? Kan man fortryde ikke at fortryde?

Forfatter og debuterende dramatiker Mathilde Walter Clark er optaget af “det gode menneske” i denne nye monolog, skrevet særligt til Mungo Park-skuespiller, Marianne Mortensen, i anledning af Mariannes 35 års jubilæum som skuespiller.

EVENT – Ta’ i teatret med bogbitchen

Læs mere og køb billetter her.

Du kan få både en litteratur- OG en teateroplevelse, hvis du følges med Berlingkse-anmelder Katherine Diez aka bogbitchen ind og se først I ET FORHOLD med Sort Samvittighed (den 23. maj) og herefter Mungo Parks FEJRING AF ET GODT MENNESKE (den 24. maj).

De to forestillinger har litteraturen og et kvindeligt P.O.V. til fælles. Det bliver et teater-tour, som fokuserer på forfatteren og det skrevne ord i den levende kunst.

Efter FEJRING AF ET GODT MENNESKE serverer vi et glas bobler, som vi kan nyde i selskab med forfatteren bag forestillingen Mathilde Walter Clark og skuespiller og hovedrolleindehaver Marianne Mortensen.

Kreditering

  • Kamilla Bach Mortensen (Instruktør)
  • Mie Riis (Scenograf)
  • Mikkel Givskov Hansen (Lysdesigner)
  • Emil Bøll (Lyddesigner)
  • Marianne Mortensen (Skuespiller)
  • Mathilde Walter Clark (Dramatiker)

Spillested

Aveny-T
Frederiksberg Allé 102
1820 Frederiksberg C
http://www.aveny-t.dk