Event

The BeatRoots

– et mikrokosmos, hvor fællesskabet er sat under pres Teatergrad

Udvalgt som CPH STAGE HIGHLIGHT, juryen siger:
Her er chancen for at møde teatret off stage – når det er allerbedst. The BeatRoots spilles i forsamlingshuse, foyer og koncertsale, hvis omgivelser tilfører forestillingen form og karisma i samspil med publikum. Holdet bag er specialiseret i byrumsteater, og er fx del af et sejlende teater, som sætter stykker op i en båd på Furesøen. Denne gang er der intet vand, men dybe rødder i jordens muld. Det er den prisbelønnede dramatiker Line Mørkeby, der lader sine nye ord om to landmandsbrødre, deres koner og band tage form i en fortælling om fællesskab og værdier, der udfordres i takt med succesen stiger. På ’scenen’ fyrer de musikalsk erfarne skuespillere op for koncert-stemning, stærke karakterer og country-sound, mens publikum befinder sig et sted mellem teater- og koncertoplevelse.

Beskrivelse

I koncertformat udspiller der sig i »The BeatRoots« en contry-komedie om en tragisk tid, hvor fællesskaberne er i opløsning, udfordret af tidens individualisme. Det er en fortælling, der strækker sig fra en krise mellem to brødre til den verdensomspændende politiske krise.

Her er vi både i teatret og til koncert. Fra dramatikken stjæler vi den medrivende historie, de genkendelige karakterer og den samfundsrelevante tematik og fra koncerten stjæler vi musikken, vildskaben og publikums engagement.

Kreditering

  • Pelle Nordhøj Kann (Instruktør)
  • Sir Grand Lear (Scenograf)
  • Rolf Hansen (Skuespiller)
  • Jacob Teglgaard (Skuespiller)
  • Marie Louise von Bülow (Musiker)
  • Christine Worre Kann (Musiker)
  • Line Mørkeby (Dramatiker)
    Marie Louise von Bülow (Komponist)

Spillested

Karens Minde Kulturhus
Wagnersvej 19
2450 København SV
https://kmkulturhus.dk/