Nyhed / 20. januar 2015

FRIVILLIG UNDER CPH STAGE 2015?

CPH STAGE finder sted fra den 10. – 21. juni og vi inviterer dig med til at gøre det til en oplevelse, du aldrig glemmer. Hvert år samler vi teater fra hele Danmark og udlandet til en 12 dages fejring af scenekunsten. Programmet byder først og fremmest på store teateroplevelser, men også fester, debatter og andre events rundt omkring i byen. For at alt dette kan lade sig gøre er vi afhængige af et stærkt hold af frivillige primært i festivalperioden men også i ugerne op til.

Afhængigt af dine ønsker og erfaring er der mulighed for at blive frivillig inden for blandt andet marketing, gæstebetjening, bartjans, events, kørsel og meget mere. Nogle opgaver kræver mere ansvar end andre, ligesom vi sammen kan planlægge hvor mange timer du kan lægge i det. Vil du f.eks. være med 2 gange 6 timer under selve festivalen?Eller du har mod på at være mere med og måske endda være med i selve planlægningen op mod festivalen.

Bliver du del af CPH STAGE CREW, så får du selvfølgelig gratis billetter til udvalgte forestillingerne under festivalen, ligesom du bliver inviteret med til branchefester andre events under festivalen.

Kunne du tænke dig at høre mere? Så skriv til: frivillig@cphstage.com eller bliv en del af vores CPH STAGE CREW på facebook . Her kan du også se billeder fra sidste års festival og læse mere om de forskellige opgaver som frivillig på CPH STAGE.

Vi glæder os til at høre fra dig!