Nyhed / 11. maj 2015

Gode guides til årets festival!

Igen i år har vi her på CPH STAGE stablet et stort program på benene, og der er rigtig meget at vælge imellem.  Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og hvad du skal se, så fortvivl ikke. Vi har nemlig allieret os med nogle kvalificerede anmeldere og bloggere, som kan guide dig sikkert til et fantastisk festivalprogram. I den kommende tid kan vi anbefale, at du holder øje med CulturePie, Kultur Shot og Ungt Teaterblod.

CulturePie er en side, som har specialiseret sig i at lave et guidet program til en hel dag på festivalen – specielt rettet mod et internationalt publikum. Så kommer din fætter fra Australien en tur til København, er det her I skal gå hen. Bag initiativet står Carol Hays, som, før hun kom til Danmark, lavede guidede ture til publikum på Fringe Festival i Edignburg. Vi glade og stolte af, at hun I år har valgt at følge CPH STAGE, og kan varmt anbefale, at du stikker hovedet forbi hendes guidede festivalture.

De to blogs: Kulturshot og Ungt Teaterblod vil løbende poste spritnye anmeldelser af festivalens forestillinger og events. Her kan du holde dig opdateret med de varmeste anbefalinger fra unge skribenter. Bloggenes mål er at anmelde alle forestillinger under festivalen, så inden du beslutter dig for en billet, vil det være oplagt at tage et kig på  Kulturshot eller Ungt Teaterblod, og se hvad de synes.

God fornøjelse!

welcomebanner