Nyhed / 29. maj 2015
Sigurd der Kreuzritter

Internationale Danmarkspremierer på CPH STAGE

Vi er stolte af at kunne præsentere en række internationale forestillinger, som spiller for første gang i Danmark på CPH STAGE festival! Oplev for eksempel fire intense internationale forestillinger, der på hver deres måde sætter spot på den samtid, vi lever i

SIGURD DER KREUZRITTER, udforsker svensk teaters “enfant terrible”,  Anders Carlsson, og medlemmerne fra toten-pop-bandet Lovac den mørke side af civilisationen, og dét de kalder ‘the monstrosity of normality’.  En forestilling hvor ondskaben skjules i smil, mens blåsort røg pumpes ud i ansigterne på os.

Med forestillingen BEAT THE DRUM forsøger Verk Produksjoner (NO) at skabe et samtidigt ritual, som intensiverer forståelsen af vores indbyrdes forbundethed –  hvordan opfatter vi vores omgivelser, hvordan ønsker vi at se vores omgivelser, og hvad vi er villige til at ofre?

I den publikumsinvolverende, udendørs radioballet,TANZ ALLER – BEWEGUNGSCHOR, bruger performance-gruppen Ligna (DE) dansen til at frigøre kroppen fra det moderne samfunds mekamismer.

Og den spektakulære forestilling MOANA – THE RISING OF THE SEA, fra Fiji, tager udgangspunkt i de håndgribelige og skræmmende forandringer, som befolkningen i Stillehavsregionens ø-riger oplever og lever med hver dag.

Der er mange flere spændende internationale teateroplevelser i vente på CPH STAGE!
Oplev også: THE LEGEND KAFKA , en co-produktion mellem det tyske kompanier Manus Art og Ballett Kiel. SAMIR & YONATAN, af  Hani Productions,  der blev valgt som bedste énmandsforestilling og bedste skuespillerpræstation i 2012 af ASSITEJ Israel. THERE af det verdenskendte norske Jo Strømgren Kompani. RØD KANIN HVID KANIN, hvor Iranske Nassim Soleimanpour fortolker en hel generations frustrationer. Teatr Weimars forestilling og videoværk FÄLT, og den prisvindende, Actors Touring Company-produktion, BLIND HAMLET.