Nyhed / 4. maj 2015

Nye og forbedrede funktioner på hjemmesiden!

I år har vi slået et slag for brugervenligheden på vores hjemmeside. Vi har bl.a. gjort det nemmere for dig at  navigere rundt i CPH STAGE’s mange spændende forestillingsudbud og events – og så har vi fået et nyhedsbrev

Udvidet søgefunktion
Med den nye udvidede søgefunktion kan du  finde hurtigt frem til events, der lige netop er noget for dig,  ved at søge direkte på et område og en kategori. Samtidig er det også  blevet muligt at vælge specifikke søgekriterier, som gratis events og tilgængelige forestillinger for ikke-dansktalende m.m.
Du kan selvfølgelig også stadig bruge dropdown søgefunktionen, hvor du kan søge på fx  forestillingstitel, spillested, producent eller medvirkende i forestillingen.

På vores engelske hjemmeside er det også blevet lettere at danne sig et overblik over de engelsksprogede forestillinger, da vi har markeret dem allesammen med et rødt banner i oversigtsprogrammet.

CPH STAGE nyhedsbrev
Som noget nyt i år har vi fået et nyhedsbrev, så du kan modtage info om årets festival direkte i din inbox. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden – og vi bliver mega glade, hvis du gør det.

Gamle festivalprogrammer
Savner du et gensyn med de forrige års festivalprogrammer, er disse nu også tilgængelige nederst på siden, under fanen “Om festivalen”

Skærmbillede (3)