Billetter og rabatter

Festivalbilletter

Billetter til forestillinger, der spiller under CPH STAGE, kan købes her på cphstage.dk ved at gå ind på de enkelte forestillingsbeskrivelser i programmet.

10 dage med non-stop teater er jo helt fantastisk, men det kan godt blive en dyr fornøjelse at gå all-in, hvis du skal betale fuld pris for alle teaterbilletter. Vi guider dig hermed til, hvordan du kan gå festival-frenzie uden at blive fattig.  

Festivalrabatter

De fleste teatre, der spiller under festivalen, er med i en billetordning, der udløser forskellige rabatter. Vær dog obs på, at det ikke er alle. Når du vælger dine billetter, vælger du samtidig billettypen med den rabat, der passer til dig. Her er en oversigt over de forskellige billettyper.

Early bird rabat
Hvis du er hurtigt ude, kan du både sikre dig de bedste pladser OG få dine billetter med 40 kr. rabat, når vi sætter de første forestillinger i årets festivalprogram i salg.  

Mit Teater
Hvis du køber 3 billetter til forestillinger under festivalen på én gang, kan du få 60-75 kr. rabat pr. billet dvs. du kan spare op til 150 kr. Billettypen hedder ”Mit Teater” og er en medlemsklub, som gælder hele året. Køber du dine billetter over flere dage koster det 100 kr. i oprettelse at blive medlem.

Mit Teater Studerende
Rabatten fungerer på samme måde som “Mit Teater”, men medlemsskabet er gratis, uanset hvornår du opretter det, og du skal blot kunne fremvise dit studiekort.

Du er under 25 år
Og dermed så heldig, at du kan købe billetter med 70 – 100 kr. rabat. Tjek evt. også Det Kgl. Teaters abonnementsordning for unge, de er nemlig ikke med i festivalens rabatordninger. De har et fantastisk tilbud for unge om at kunne se alt teater for 99 kr. pr. mdr., men vær obs på, at du binder dig for 5 mdr. / 495 kr. Læs mere her.

I er en flok under 25 år
Kan I samle jer 6 venner, kan I købe ung gruppebilletter til helt ned til 50-75 kr. per billet!!!!

I er en flok over 25 år
Kan I samle jer 10 venner, kan I købe gruppebilletter med min. 40 kr. rabat.  

Årskort
Har du et årskort til et teater, der spiller forestillinger under festivalen, er der sandsynlighed for, at dit årskort også gælder til festivalforestillingerne – det må du dog lige tjekke med teatret.

Festivalarmbånd

CPH STAGE har lanceret et festivalarmbånd, der giver gratis adgang til alle forestillinger, der ikke er udsolgte. Armbåndet er til dig, der har lyst til at se en masse teater og dyrke festivallivets spontanitet, da det først kan benyttes på selve dagen til de forestillinger, der har ledige pladser. Armbåndene sættes i salg i foråret 2023.