Billetter og rabatter

Festivalbilletter

Billetter til forestillinger, der spiller under CPH STAGE, kan købes her på cphstage.dk ved at gå ind på de enkelte forestillingsbeskrivelser i programmet.

10 dage med non-stop teater er jo helt fantastisk, men det kan godt blive en dyr fornøjelse at gå all-in, hvis du skal betale fuld pris for alle teaterbilletter. Vi guider dig hermed til, hvordan du kan gå festival-frenzie uden at blive fattig.  

Festivalrabatter

De fleste teatre, der spiller under festivalen, er med i en billetordning, der udløser forskellige rabatter. Vær dog obs på, at det ikke er alle. Når du vælger dine billetter, vælger du samtidig billettypen med den rabat, der passer til dig. Her er en oversigt over de forskellige billettyper.

Early bird rabat
Hvis du er hurtigt ude, kan du både sikre dig de bedste pladser OG få dine billetter med 40 kr. rabat, når vi sætter de første forestillinger i årets festivalprogram til salg. Rabatten gælder fra den 15. – 26. februar.  

Mængderabat
Hvis du køber 3 billetter til forestillinger under festivalen på én gang, kan du få 60-75 kr. rabat pr. billet dvs. du kan spare op til 150 kr. Billettypen hedder ”Teaterrabat”.

Du er under 25 år
Og dermed så heldig, at du kan købe billetter med 70 – 100 kr. rabat. Tjek evt. også Det Kgl. Teaters abonnementsordning for unge, de er nemlig ikke med i festivalens rabatordninger. De har et fantastisk tilbud for unge om at kunne se alt teater for 99 kr. pr. mdr., men vær obs på, at du binder dig for 5 mdr. / 495 kr. Læs mere her.

I er en flok under 25 år
Kan I samle jer 6 venner, kan I købe ung gruppebilletter til helt ned til 50-75 kr. per billet!!!!

Du er over 25 år OG studerende
Du får 50-75 kr. pr. billet rabat med studiekort og billettypen ”Studerende over 25”.

I er en flok over 25 år
Kan I samle jer 6 venner, kan I købe gruppebilletter med min. 40 kr. rabat.  

Årskort
Har du et årskort til et teater, der spiller forestillinger under festivalen, er der sandsynlighed for, at dit årskort også gælder til festivalforestillingerne – det må du dog lige tjekke med teatret.