FESTIVALARMBÅND

CPH STAGE har lanceret et festivalarmbånd, som du kan bruge til forestillinger, der ikke er udsolgte. Det er til alle, der kan lide at tage chancen og elsker festivallivets spontanitet. Her kan du læse om, hvordan du bruger armbåndet, og se om det er noget for dig.

OM FESTIVALARMBÅNDET
Med et festivalarmbånd får du gratis adgang til at se forestillinger, der spiller under teaterfestivalen CPH STAGE 2022. Armbåndet er til dig, der har lyst til at se en masse teater og gerne lidt spontant, da det først kan benyttes på selve dagen til forestillinger, der ikke er udsolgte. Er du blandt de hurtige til at købe et armbånd, kan du dog også få muligheden for at booke en gratis billet til en eller flere af CPH STAGE’s fem events i festivalcentrummet på Aveny-T. Læs mere her.

Hver formiddag under festivalen modtager du en mail med info om, hvilke forestillinger der stadig er billetter til. Du kan også altid tage chancen og møde op 30 – 45 min. før forestillingsstart og forhøre dig i billetsalgskontoret på spillestedet, om der er ledige pladser. Det er en god idé at være i god tid, så du kan nå en anden forestilling, hvis der er udsolgt.

Festivalarmbåndet koster 300 kr. (ex. billetgebyrer) og kan købes her. Når du har købt din billet, modtager du indenfor 24 timer en velkomstmail. Det er også i denne mail, at du modtager links til at booke billetter til events i festivalcentrummet.

Din billet skal byttes til et armbånd, som du kan få udleveret på en række teatre rundt omkring i byen under festivalen.

AFHENTNINGSSTEDER
Aveny-T (CPH STAGE festivalcentrum): Alle dage under festivalen kl. 16.00-20.00
Husets Teater Man-fre. kl. 10.00-15.00 (lukket søndag og helligdage)
Folketeatret Man-fre. kl. 10.00-15.00 (lukket søndag og helligdage)
Teater V Tirsdage kl. 14.00-17.00 og torsdage kl. 10.00-14.00
Teater Grob 2. – 4. juni kl. 19.00-20.00 og 8.-10. juni kl. 17.00-21.00