Anbefaling / 30. maj 2016

Pilou Asbæk og Anna Bro anbefaler

Vi har fået en særlig anbefaling fra New Zealand og Danmark på én og samme tid. Skuespiller Pilou Asbæk, der i øjeblikket befinder sig i New Zealand, har i fællesskab med hans hustru og dramatiker Anna Bro fundet tid til at give deres anbefalinger til dette års festival. De fremhæver fire forestillinger og arrangementer, som de mener er et must-see på CPH STAGE

ET DUKKEHJEM af FIX & FOXY

Et dukkehjem i et privat hjem. Fix & Foxy laver vidunderlige forestillinger ud fra moderne filmklassikere eller teaterklassikere. Fix & Foxy er ægte postmoderne teaterleg, men de har altid et dybt bankende hjerte og medmenneskelighed i deres forestillinger, som gør, at det ikke bare bliver “dygtige teaterfolk”. Must see.

FOR ENDEN AF KÆRLIGHEDEN af Odense Teater / Aarhus Teater

Sarah Boberg og Lars Simonsen er totalt blændende i denne her forestilling. Man skiftes til at sympatisere for den ene og så den anden, og forestillingen er på sin egen måde fuld af overraskelser på trods af dens opbygning. Nogle af de bedste skuespilpræstationer, man kan komme til at se! Tal om at give af sig selv!

DE STUERENE af Mungo Park Kolding

En dramatisering af en vigtig del af Danmarkshistorien – og vores nutid. Af altid gode Line Mørkeby.

KUNSTEN ALTID AT FÅ RET af Det Kongelige Teater

Lige pt. handler alting så ikke om at få ret. Hvis du vil aflure, hvilke lumske trick politikerne bruger til at få dig til at købe deres dagsorden, så gå ind og se den her.
Men udover disse anbefalinger, er der så meget godt.
Så tag tid, giv los og nyd det!

Anna Bro & Pilou Asbæk

 
Fotokreditering: Klavs Bo Christensen