COVID-19 og CPH STAGE

CPH STAGE følger udviklingen af COVID-19 og forholder sig løbende til de gældende forholdsregler for at imødekomme anbefalinger og henstillinger fra myndighederne.

Teatrene genåbnede den 6. maj, og vi har erfaret, at de ligesom i efteråret formår at skabe gode og sikre rammer, så vi alle trygt kan samles i teatret igen.

Situationen ændrer sig hele tiden, derfor er det vigtigt at holde sig opdateret på programsiden og på den enkelte arrangørs egen hjemmeside. Vi anbefaler at man tilmelder sig CPH STAGES nyhedsbrev, da vi løbende informerer om ændringer i programmet og dagligt under festivalen sender opdateringer ud om eventuelle aflysninger. På denne måde kan du undgå at gå forgæves.

Der vil desuden løbende blive opdateret her på hjemmesiden om eventuelle rettelser til det trykte program.

Du kan her læse om, hvordan du skal forholde dig i forhold til billetkøb og deltagelse i arrangementer på festivalen.

Denne side er opdateret 14. maj 2021.

Vi forventer at kunne afholde festivalen fordi:

CPH STAGEs program består af mere end 300 forskellige arrangementer, som afholdes på over 50 venues gennem 10 dage. Forsamlingsforbuddet for kulturarrangementer har hidtil taget udgangspunkt i den enkelte forestilling eller event.Det er derfor publikumsantallet ved det enkelte arrangement man deltager i, der er afgørende i forhold til de gældende restriktioner.

Teatrene og arrangørerne har stor erfaring med at gennemføre arrangementer under coronarestriktioner, så det er sikkert og trygt for både publikum og ansatte. Allerrangementer er planlagt så de tager højde for de forventede retningslinjer.

Hovedparten af årets arrangementer afvikles for et siddende publikum og enkelte arrangementer foregår udendørs.

Teatrenes personale vil hjælpe publikum med at sikre god afstand, både i foyer og mellem sæderne i salen. Som gæst skal du følge teatrets anvisninger og selvfølgelig holde afstand og tager hensyn ved at følge de generelle anbefalinger.

Vi holder denne side opdateret løbende, så du som publikum kan følge med i de gældende retningslinjer og tiltag der igangsættes for at sikre at alle får en god og tryg oplevelse i teatret under festivalen.

Billetsalg og refusion:

De deltagende teatre har forskellige regler om refusion i forbindelse med aflysninger og/eller ændringer. Vi opfordrer til at man inden billetkøb undersøger, om man er sikret refundering ved aflysning. Dette kan du gøre ved at tjekke teatrets hjemmeside eller kontakte det teater der er arrangør.

Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Forsendelses-, ordre- og billetgebyr

refunderes ikke. Vær opmærksom på, at arrangører kan have særlige procedurer for aflysning af udendørs forestillinger.

Ved aflysning af arrangementer med billetsalg eller tilmelding, kontaktes billetkøbere og tilmeldte af arrangøren pr. mail. Har du nogen spørgsmål omkring dette, så kontakt det pågældende teater