Nyhed / 17. marts 2017
SHH!

Festivalprogrammet er online

Vi har netop offentliggjort festivalprogrammet  her på vores hjemmeside.   GLÆD dig  til grin, gråd, gys og gåsehud.  Udforsk de over 130 forestillinger og events, der er på programmet i år og book dine billetter allerede i dag!

CPH STAGE fejrer scenekunsten i alle dens former og udtryk. Festivalen præsenterer klassisk skuespil ved siden af eksperimenterende performances. Teaterfaglige debatter, netværksmøder ved siden af åbne prøver, readings og gratis gadeteater. CPH STAGE samler det hele og skaber nye, overraskende møder med scenekunsten.


NYE MØDER MED SCENEKUNSTEN

Årets festivalcentrum er i Skuespilhuset / Det Kongelige Teater. Festivalcentrum bliver et mødested for publikum og teaterinteresserede. Her kan alle kigge forbi og få inspiration og vejledning til de mange forestillinger og arrangementer, som sker over hele København og Frederiksberg. Festivalcentrum vil også danne ramme om nye møder med scenekunsten med events, debatter og et gadeteater program på Ofelia Plads arrangeret af CPH STAGE. Igen i år guider CPH STAGE i det store festivalprogram med highlights, anbefalinger og temaguides, som offentliggøres på www.cphstage.dk op til festivalen. Traditionen tro afsluttes festivalen med Bikubenfondens uddeling af Årets Reumert.

CPH STAGE FOR 5. ÅR I TRÆK
Interessen og opbakningen fra publikum, teatre og støttegivere viser, at festivalen på dens femte leveår lever op til visionen om at samle publikum og teaterbranchen om en fælles fejring af scenekunsten. 40 forestillinger var på programmet i 2013, da festivalen fandt sted for første gang. I 2016 var det talt næsten tredoblet til 110 forestillinger. Publikumstallet er tilsvarende steget fra 10.000 i 2013 til over 30.000 i 2016.

”Det er jo en fantastisk udvikling CPH STAGE har gennemgået siden 2013. De sidste par år har festivalen virkelig sat sit lyserøde mærke på byen. Den voksende interessen fra både publikum, teatrene og støttegivere viser at CPH STAGE har ramt rigtigt i behovet for en fælles fejring af scenekunsten.”

Morten Krogh, Festivalleder CPH STAGE

Foto:  Fra forestillingen SHH! af RaTaTam på Teater V

Se hele pressemeddelelsen her.