Nyhed / 2. marts 2020

Programmet er offentliggjort og billetterne er i salg!

Igen i år præsenterer vi et program med forestillinger fra både opland, udland og Jylland. Med et bredt udvalg af genrer og stor variation i forestillingernes tematikker, er der forstillinger for enhver smag med over 100 opførelser på mere end 50 forskellige scener i København i løbet af festivalens 10 dage.

CPH STAGE 2020 HIGHLIGHTS
For at hjælpe publikum med at navigere i alle forestillingerne, har vi nedsat et HIGHLIGHTS-udvalg, som peger på otte forestillinger fra årets program, de særligt anbefaler. Forpersonen for dette års udvalg er skuespiller Maria Rich, som har mere end 20 års erfaring inden for teater, film og tv, og senest har kunnet oplevels som Anna i Bedrag III, hvilket sikrede hende en Robert for bedste kvindelige tv-hovedrolle.

Om de otte HIGHLIGHTS siger Maria Rich:
Jeg får tit kuldegysninger, når mørket sænker sig i salen. Jeg ved, at om lidt vil noget rykke i mig eller favne mig, og jeg har da også teateroplevelser, der har sat sig spor i mig for livet. På CPH STAGE har du 100 muligheder for at blive rørt. Sammen med highlights-udvalget har jeg udvalgt otte meget forskellige forestillinger, som vi tror på vil give særligt stærke teateroplevelser.”

Udover Maria Rich i HIGHLIGHT-udvalget sidder også koregraf Jannik Elkær (DON GNU), teaterleder og producent på Teater Grob, Maja Ries, og medlem af Reumert-juryen, Lene Grønborg Poulsen.

Forestillingerne spænder over skuespil på de store teatre, eksperimenterende ballet og action-teater, og publikum vil blive involveret i temaer som døden, moderskab, krigstraumer og menneskets mere eller mindre uperfekte måder at være sammen på.

De udvalgte forestillinger er:

Læs udvalgets motivationer her: www.cphstage.dk/highlights.

Se hele programmet på www.cphstage.dk/program. Programmet bliver løbende opdateret med yderligere forestillinger, events, teaterguides og anbefalinger.