Anbefaling / 24. april 2019

Protest!

‘AL PROTEST ER TEATER, SÅ MAN KAN LIGE SÅ GODT LAVE TEATER’
– noget i den retning har guerilla-teater aktivisten Abby Howard engang udtalt. Sandt er det i hvert fald, at meget teater kommenterer på vores samtid og samfund. Vil du være med til at ændre verden?
Vi har udvalgt nogle forestillinger, som giver et skud inspiration til politisk handling.

PROTESTER FRA UNDERKLASSEN
I 16:29 foretager 18-årige Océana den ultimative protest, da hun som afslutning på en fortælling om, hvordan det er at være ung i en parisisk forstad, tager sit eget liv og live streamer selvmordet.
Læs mere

I ROCKY! får taberen ordet, giver underklassen stemme og serverer en knock-out til det kulturelitære publikum.
Læs mere

I HASERNE PÅ POLITIKERNE
Man kan ikke bare sælge DONG og så tro, at der ikke bliver lavet kritisk teater om det. CORYDONG fortæller historien, baseret på de virkelige hændelser. 
Læs mere

DANNEBROG holder et spejl op for de politiske tendenser i tiden. Ude i fremtiden har bevægelsen #hvidtflag fået hundredvis af tilhængere, mens tvivlen begynder at vokse i kvinden, der satte det hele i gang… 
Læs mere

ET NYT UNGDOMSOPRØR
DU ER DEN skyder et nyt ungdomsoprør i gang og udfordrer, hvor længe vi vil forholde os passivt over for verdens katastrofer, klimakrise, psykiske sygdomme, højreekstremisme, sexisme, korrupte banker mv. 
Læs mere

PROTESTER KRÆVER SANGE
Intet utopisk principprogram uden protestsange. VI ÅBNER MUNDEN forsøger at genfinde den ukuelige tro på, at vi sammen kan forandre verden, og undervejs skaber de nye melodier til oprøret.
Læs mere

Tjek også DARK NOON, FIND VAHID, POST NO BILLS, SENSOUS GOVERNING & THE BEATROOTS