Nyhed / 5. maj 2015

Reumert-nominerede på CPH STAGE!

Så er nomineringerne til Årets Reumert 2015 offentliggjort – og der skal lyde et stort TILLYKKE fra os til alle de nominerede!  På CPH STAGE i år har vi æren af at præsentere flere forestillinger, som har fået en Reumert-nominering.

SOM I HIMLEN af Teatret og Teater O er nomineret i hele to kategorier – både til den helt store, nemlig Årets forestilling, og så er Bue Wandahl nomineret til Årets mandlige birolle.
Danica Curcic er nomineret til Årets kvindelige hovedrolle for sin anmelderroste monolog-præstation i LORT. Og i kategorien Årets mandelige hovedrolle har Anders Budde Christensen fået en velfortjent nominering  for sin rolle som Pinneberg, i Mungo Parks LILLE MAND HVAD NU?

Herudover har vi den Reumert-norminerede instruktør Mina Johannesson på programmet med YAHYA HASSANS DIGTE, og så kan du også opleve – eller genopleve – to Reumert-vindere fra sidste år, på CPH STAGE, nemlig Granhøj Dans’ RITE OF SPRING, som vandt for Årets danseforestilling, og BOYS DON’T CRY der fik Juryens Særpris.

Årets Reumert