Forestilling
Show
Event

AFTERTALK OM ARBEJDSKULTUR

AFTERTALK OM ARBEJDSKULTUR
FOF KØBENHAVN & CPH STAGE
dansk
Gratis

Beskrivelse

Description

I forlængelse af Niels Erlings forestilling “WORK BITCH” kan du opleve ham i samtale med forestillingens manuskriptforfatter Ida Marie Hede samt forfatter og arbejdskonsulent Pernille Garde Abildgaard.

De vil tale om, hvordan præstationssamfundet byder os at løbe hurtigere, mens følelsen af utilstrækkelighed vokser. Hvilke mekanismer er vi vidne til? Og hvordan kan vi ændre vores tilværelse i hamsterhjulet? Svarene får du muligvis i denne samtale modereret af journalist Iben Maria Zeuthen.

Inden samtalen byder CPH STAGE på en frokostøl fra Mikkeller, så vi kan skåle for Britneys befrielse og håbe på vores egen.

Arrangementet er skabt i samarbejde mellem CPH STAGE og FOF København.

PERNILLE GARDE ABILDGAARD er direktør og stifter af TAKE BACK TIME, der arbejder for at skabe lykkelige medarbejdere og sunde virksomheder bl.a. via indførelsen af en 4-dages arbejdsuge.Senest har hun udgivet bogen ”Brænd hamsterhjulet. Guide til et lykkeligt arbejdsliv”.

NIELS ERLING er sceneinstruktørmed et væld af forestillinger, hørespil og sågar en romanudgivelse bag sig. Senest har du kunnet opleve ”Kunsten at være okay” og ”Mens solen brænder”. Derudover er Niels Erling kunstnerisk leder hos AKT1, der skaber ny, dansk og nordisk radiodramatik live med publikum.

IDA MARIE HEDE debuterede som forfatter med ”Seancer” i 2010 og udgav senest ”Suget eller vasker du vores fuckfingre med dine tårer?” (2020) – en sci-fi-roman om begær, drifter og samfundets adfærdsregulærende overvågning og udskamning. Med ”Katastrofe” debuterede hun som manuskriptforfatter i 2019.

IBEN MARIA ZEUTHEN er journalist med speciale i eksistens, tro og livets dybere indsigter. I DR-podcasten “Tal til mig” taler hun med gæster om øjeblikke i livet, der har været afgørende for deres skæbne og ændret deres måde at leve på. Hun er derudover vært på podcastprogrammet “Hvad ville Jesus have sagt” og skaber af podcasten “Det ukendte”.

Fotos: Ditte Valente, Jonas Pryner Andersen, Tine Bek, Peter Sørensen

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2023-06-04 13:30
45 min.

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

Like
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

ARTIST TALK MED SADIQ ALI x SABAAH

SORT/HVID
Forestilling
Event

ARTIST TALK: HVAD VIL DET SIGE AT BLIVE VOKSEN?

Den danske scenekunstskole
Forestilling
Event

ARTIST TALK: JAGTEN PÅ LYKKE

Den Danske Scenekunstskole
Forestilling
Event

Break

Forestilling
Event

Lunch

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 70 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.