I arbejdet med bæredygtig omstilling, møder vi hele tiden nye dilemmaer, som ikke kun knytter sig til CO2-belastning, men derimod også til spørgsmål om klimaretfærdighed, kolonisering, social ansvarlighed, repræsentation og diversitet.
For at blive klogere har Bæredygtigt Kulturliv NU sammensat et program med oplæg fra eksperter på området, et panel med kvindelige kunstnere/kulturskabere, der arbejder med emnerne, samt en mini-workshop, hvor man får mulighed for at arbejde konkret med et dilemma i denne kontekst.
Marie Lydie Nokouda, skuespillerinde og kunstnerisk leder af "Black To Normal" - den første kunstneriske platform i Danmark, der målrettet arbejder på at opdyrke og synliggøre skjulte talenter indenfor dramatik og skuespil, som findes blandt people of color, med særlig fokus på afrodanskere.
Hanne Trap Friis, teaterinstruktør og kunstnerisk leder af FreezeProductions og har de sidste 15 år beskæftiget sig med og produceret teater i Grønland og Danmark med henblik på at etablere nye narrativer i en postkolonial praksis.
Maya Mdiaye, manuskriptforfatter og storyteller. Maya bruger storytelling som et aktivistisk bidrag til samfundsaktuelle udfordringer.
Robin Frederiksen, kurator og founder af kunstbureauet Another Public, der udvikler og organiserer kunstudstillinger og -projekter med fokus på social forandring og deltagelse. Bureauet opererer ud fra visionen om at skabe en bedre verden ved at udfordre normer, vaner og kulturer gennem kunst og kunstneriske processer
Klimasalonens deltagere bliver præsenteret for en række konkrete dilemmaer, som man kan støde på arbejdet med klimaretfærdighed og social bæredygtighed. I grupper går man i dialog om dilemmaerne og forsøger at finde nogle svar og opdagelser, som kan bidrage til ens fremtidige arbejde med disse temaer.
Igennem dagen vil der være musikindslag fra musikeren Aisha.
Arrangeres i et samarbejde mellem CPH STAGE og Bæredygtigt Kulturliv NU.