Forestilling
Show
Event

KNALD PÅ SCENEN

KNALD PÅ SCENEN
CPH STAGE, DET KONGELIGE TEATER & PEECH
Dansk
GRATIS (KRÆVER TILMELDING VIA BILLETLINK)

Beskrivelse

Description

Sex i scenekunsten – hvad kan det? Det dykker værterne Barbara Nyholm og Camilla Boraghi ned i sammen med instruktør Johan Klint Sandberg, når de dissekerer sexscener og kærlighedsrelationer i teater ved at sammenligne det med deres egne liv og erfaringer.

Formatet er kendt fra de vidunderlige podcastrækker “Knaldperler” og “Knaldromaner”. Her får du dog chancen for at opleve det skarpe værtspar live i samtale med den fremadstormende og normbrydende instruktør Johan Klint Sandberg. Sammen løsner de op for stivnede forestillinger om og repræsentationer af sex, når de sjovt og selvudleverende flår den spændetrøje af tabuer i stykker, der begrænser vores seksuelle frihed.  

Efter samtalen laver sexshoppen Peech en juicy quiz med publikum. Der er sexy præmier og teaterbilletter på højkant! Peech tager også et udvalg af sexlegetøj med, som du kan købe i Skuespilhusets Foyer på dagen.  

Baren er åben under hele arrangementet. Få noget lækkert at drikke, løsn lidt op i skuldrene og grin dine grænser et nyt sted hen, når vi sætter KNALD på scenen!  

CAMILLA BORAGHI er fast reporter på DR2’s program “Tæt på sandheden” med Jonathan Spang efter at være blevet født på DR’s Talenthold. Hun har i mange år lavet radio og podcast og nyder at lege med emner som sex, cykelsport og samfundsøkonomi.  

BARBARA NYHOLM er radiovært og forfatter. Hun er uddannet tv-tilrettelægger og har arbejdet med radio, instruktion og manusskrivning. Hunbeværter podcasten “Knaldperler”, der undersøger intimitet i populærkulturen, og skriver desuden på sin debutroman for Gyldendal. Om det bliver en romantisk komedie eller tragedie, vil tiden vise, men noget med kærlighed bliver det i hvert fald.  

JOHAN KLINT SANDBERG er teater- og operainstruktør og arbejder normkritisk i krydsfeltet mellem musik og scenekunst. Han har senest været aktuel med forestillingen “HYPER SWITCH ULTRA FAGGOT” på Teater Momentum og Mungo Park, der behandler det homoseksuelle miljøs forhold til giftig maskulinitet.

PEECH er en sexshop på Guldbergsgade, København, og Mejlgade, Aarhus. Missionen er at nuancere opfattelsen og det eksisterende billede af sexlegetøj ved bl.a. at sætte spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er nødvendigt at opdele sexlegetøj i køn. Her kan du sikkert og trygt udforske din seksualitet og nysgerrigt blive klogere på den og dig.

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2023-06-07 17:00
90 min.

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

0
Like
0
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

AFTERTALK OM ARBEJDSKULTUR

Edison
Forestilling
Event

ARTIST TALK MED SADIQ ALI x SABAAH

SORT/HVID
Forestilling
Event

ARTIST TALK: HVAD VIL DET SIGE AT BLIVE VOKSEN?

Den danske scenekunstskole
Forestilling
Event

Break

Forestilling
Event

Lunch

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 70 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.