Forestilling
Show
Event

KONCERT MED IVAN$ITO PÅ OFELIA PLADS

KONCERT MED IVAN$ITO PÅ OFELIA PLADS
CPH STAGE, O DAYS, DET KONGELIGE TEATER
Gratis

Beskrivelse

Description

Fredag d. 2. juni 2023 inviterer O Days, CPH STAGE og Det Kongelige Teater til en koncert med Ivan$ito på Ofelia Plads.

Det starter kl. 17.00 og der er gratis adgang. For at skabe den helt rette stemning spiller Amanda Baun et DJ-set både før og efter koncerten.

Du kan købe mad og drikke fra Café Luftkastellet samt øl fra ÅBEN, som er brygget eksklusivt til O Days. Derudover har du mulighed for at købe 3-dagsbilletter til O Days til reduceret pris.

Både O Days, CPH STAGE og Det Kongelige Teater har et fælles ønske om at skabe oplevelser, der samler folk. Så kom forbi Ofelia Plads d. 2. juni og kickstart sommeren med god musik, kolde øl og høj stemning.

Med rødder i Chile skaber Ivan$ito sin helt egen reggaeton-lyd. En sprød blanding af dancehall, hiphop og reggae kombineret med hans spanske vokal gør det umuligt at stå stille, og havnefronten på Ofelia Plads kommer til at føles som en chilensk strandbred.

PROGRAM

17.00-17.30: DJ-set by Amanda Baun
17.30-18.15: Ivan$ito koncert
18.15-19.00: DJ-set by Amanda Baun

OM ARRANGØRERNE

O Days er en 3-dages festival, der finder sted på Refshaleøen i København fra d. 3.-5. august 2023. På plakaten er blandt andre Underworld, Jada, Todd Terje, Nia Archives og JJ Paulo. Udover festlig musik byder festivalen også på smagninger, langbordsmiddage, kreative workshops og designinstallationer med inddragelse af lokale partnere i alt fra opbygning til mad og drikke. O Days har fokus på den gode fest og at skabe et samspil mellem navne og oplevelser på plakaten, der ikke findes andre steder.

CPH STAGE er årets store teaterfestival i København og på Frederiksberg. Over 10 dage præsenterer festivalen nogle af årets bedste danske forestillinger og internationale turnéhits. Foruden de mere end 70 forestillinger byder programmet også på talks, koncerter og andre events, der samler alle og sætter teatret i centrum.

Det Kongelige Teater har året rundt en bred vifte af gratis arrangementer for enhver smag og alder i foyererne i Skuespilhuset, Operaen, på Gamle Scene og Ofelia Plads.

Foto: Charlee Mouna

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2023-06-02 17:00-19:00
45 min.

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

Like
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

AFTERTALK OM ARBEJDSKULTUR

Edison
Forestilling
Event

ARTIST TALK MED SADIQ ALI x SABAAH

SORT/HVID
Forestilling
Event

ARTIST TALK: HVAD VIL DET SIGE AT BLIVE VOKSEN?

Den danske scenekunstskole
Forestilling
Event

Break

Forestilling
Event

Lunch

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 70 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.