Anbefaling / 14. maj 2019
Rocky!

Sikre hits

Der er alt det nye og så er der de sikre hits, som anmeldere og publikum elsker, og teatrene beholder på repertoiret af samme grund. Dem har vi heldigvis en god håndfuld af på årets festival.

POST NO BILLS (Dansekapellet)
Kitt Johnson vandt Årets Reumert som bedste danser i 2015 og hendes forestillingen POST NO BILLS er udvalgt til Highlights på dette års CPH STAGE. Kom og oplev smuk koreografi blandet med mennesker i krise og samfundskritiske eksistenser. Læs mere.

KUNSTEN AT DØ (Nørrebro Teater)
En forestilling med mere end 15 år på bagen og som netop har turneret for fulde sale Danmark rundt. Og det med god grund! Som JP, Berlingske Tidende og Politiken er enige om er dette en
Elegant, overrumplende, vittigt, charmerende, fængslende, dødkomisk” forestilling “i verdensklasse”  Læs mere.

ROCKY! (Husets Teater)
ROCKY! vandt Årets Særpris og Tue Biering vandt som Årets Instruktør ved Reumertuddelingen 2018. Reumertjuryen udtalte; ’Mere svinsk kunne det næsten ikke blive! Kød på bordet og den grimme virkelighed lige op i sylten på publikum. Sådan var Rocky’. Læs mere.

SKJULT NUMMER – SPECIAL EDITION (Carlsberg Museum)
Forestillingen er vinder af Årets Reumert 2018 for Bedste Performance. Cantabile 2 har gennem årene stadfæstet sin position som et af de vigtigste performanceteater i Skandinavien. Læs mere.

OPVISNING I LAVT SELVVÆRD (Gasværksvejs Skole)
Fire dygtige skuespillere udleverer sig selv i hudløst ærligt teater, der fik 5 stjerner af Magasinet KBH, da de opførte den tilbage i 2016. Læs mere.

HVIS DETTE ER ET MENNESKE (Husets Teater)
En ny udgave af en-mandsforestillingen, som Jens Albinus oprindeligt udviklede til Det Kongelige Teater i 2010 og som blev mødt med stor begejstring af både publikum og anmeldere. Læs mere.

MØDRE (Folketeatret)
Forestillingen trak både fulgte sale og gode anmeldelse, da den fik premiere i foråret 2018. En af de vigtige anmeldelser var af Børn i byen, som gav 5 ud af 5 stjerner – her kan man nemlig tage sin baby med i teatret. Læs mere.