Nyhed / 23. maj 2018

Ta’ i teatret med Ellen Hillingsø

På CPH STAGE teaterfestival er en af vores vigtigste missioner at åbne teatret for publikum. Sammen med Ellen Hillingsø har vi derfor taget initiativ til en række særarrangementer før udvalgte forestillinger på årets festival. , hvor du kan tage i teatret med skuespillere eller andre markante kulturpersoner.

Med TA’ I TEATERET MED kan du møde markante skuespillere og kulturpersoner, når I tager i teatret og oplever en forestilling sammen. Måske bliver deres passion for scenekunsten også din?

 

TA’ I TEATRET MED Ellen Hillingsø og stemmetræner Klaus Møller
og se ET VINTEREVENTYR den 31. maj.
Tid: kl. 18.30.( 1 time for forestillingsstart)
Pris:  80 kr. oven i billetprisen (prisen er  inklusiv et glas vin /øl/vand)

Tag i teatret med Ellen Hillingsø og stemmetræneren over dem alle Klaus Møller og se Katrine Weidemanns fabelagtige fortolkning af Shakespeares eventyrlige jalousidrama Et Vintereventyr. Før forestillingen vil de fortælle om, hvorfor det er så teknisk udfordrende – og så sjovt – for en skuespiller at fremføre Shakespeares tekster. Introduktionen varer 30 min og foregår på dansk. Inden forestillingen begynder kl. 19.30, er der tid til nyde et glas vin/vand/øl i teatrets foyer. Efter forestillingen åbner Ellen Hillingsø for en kort samtale om den scenekunstoplevelse, I netop har haft sammen.

Sådan gør du –

Køb billet til Et Vintereventyr den 31. maj kl. 19.30 og tilkøb TA’ I TEATRET MED, når du har lagt forestillingen i din kurv. Særarrangementet koster 80 kr. oveni billetprisen og inkluderer et glas vin/vand/øl. OBS. begrænset antal deltagere til særarrangementet.
Teatret åbner kl. 18.15.

 

Foto: Kastrup Andersen

TA’ I TEATRET MED  Marie Louise Wille
BLACK MADONNA på Sort/Hvid
8. juni kl. 20.00
Pris 40 kr.

Tag i teatret med Marie Louise Wille og se den kontroversielle og debatskabende forestilling Black Madonna af Christian Lollike og Madame Nielsen. Marie Louise åbner for en  samtale om politisk teater med spørgsmålet: Er det  nødvendigt at overskride grænser for at kunne tale nuanceret om vores samtid? Hun vil også fortælle om, hvordan det som skuespiller er at spille med og agere i dybt kontroversielle forestillinger. Inden forestillingen begynder kl. 21.00  er der tid til nyde et glas vin/vand/øl i teatrets foyer.

Marie Louise Wille har bl.a. medvirket i Christian Lollikes depressionskomedie “All my dreams come true” i 2014 på Teater Sort/Hvid – en kritik af Disneys kvindeidealer.

Sådan gør du –
Køb billet til Black Madonna den 8. juni kl. 21.00 og tilkøb TAG I TEATRET MED, når du har lagt forestillingen i din kurv. Særarrangementet koster 40 kr. oveni billetprisen og inkluderer et glas vin/vand/øl. OBS. begrænset antal deltagere til særarrangementet