Nyhed / 12. april 2018

Teater til dig der er vild med biografier

ISCENE.dk guider: Er du den, der sluger biografiske romaner, ikke kan få nok af historiske dokumentarer eller elsker et stykke autentisk verdenshistorie? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi skuer tilbage mod nogle af tidens mest markante personligheder i en række forestillinger med biografisk afsæt, der både underholder og gør dig klogere.

Der er smukke toner og barske anekdoter på programmet, når fortællingen om EDITH PIAF rammer Riddersalen. Kom med ind bag den glamourøse overflade, og få hele historien om, hvordan den franske sangspurv gik fra at være gadesanger til at blive en sand legende.

Har du gode manerer? Hvis ikke, er der hjælp at hente, når EMMA GADS TAKT OG TONE 100 ÅR indtager scenen. Her kommer du med humor og hjertevarme helt tæt på mennesket bag bogen, der nu i et helt århundrede har lært os at omgås andre mennesker. Et menneske, der dog altid har gået sine egne veje, er whistlebloweren Chelsea Manning. I MANNING ER FRI møder du soldaten, der blev født Bradley, idømt 35 års fængsel for at lække fortrolige dokumenter, efterhånden blev til Chelsea og til sidst sat helt fri.

Kom også tæt på Goebbels og Leni Riefenstahl i HITLER ON THE ROOF, lær opfinderen Nikola Tesla bedre at kende i MR. TESLA PLAYED og tag med på en dramatisk rejse til Sverige med Arne Jacobsen og Poul Henningsen i forestillingen FLYGT. Så sæt dig godt til rette og lad dig forføre af historiens stærke vingesus!

 

EDITH PIAF


EMMA GADS TAKT OG TONE 100 ÅR


MANNING ER FRI


HITLER ON THE ROOF


MR. TESLA PLAYED


FLYGT

 

Guiden er udarbejdet af ISCENE –Bringer dig tættere på scenekunsten