Nyhed / 12. april 2018
Byen

Teater til dig, der snupper 3 på en dag

ISCENE.dk anbefaler: Er du klar på et teater-maraton, så har vi turen til dig. Vi har tilrettelagt en vaskeægte CPH STAGE-rute, hvor du lørdag d. 2. juni kan nå at opleve hele 3 af årets HIGHLIGHTS-forestillinger på en dag. 3, 2, 1, – sæt i gang!

 

Kl. 15.00: NASSIM på Teater Grob

Start dagen ud med en lækker frokost på en af de mange caféer på Blågårdsgade, og smut derefter over på Teater Grob til forestillingen NASSIM. Den iranske forfatter Nassim Soleimanpour følger op på sin prisvindende forestilling HVID KANIN RØD KANIN, som også tidligere har deltaget på CPH STAGE, og bringer nu et rørende og personligt teatereksperiment, der demonstrerer, hvordan sproget både kan adskille os og bringe os tættere sammen. Hver aften opføres forestillingen af en ny skuespiller, så du ved aldrig, hvem du kommer til at møde denne eftermiddag.

Forestillingen varer en times tid, så I har god tid til at cykle ned mod …Kl. 18.30: ROMEO & JULIE i Ørstedparken

Her er det teatergruppen Shakes, der endnu engang starter en overdådig og folkelig Shakespearefest med vilde kostumer, høj musik og store armbevægelser. På scenen står Marijana Jankovic, Patricia Schumann, Mads Riisom og Karin Bang Heinemeier klar til at give jer en version af klassikeren, som I sent vil glemme. Husk en masse tæpper, snacks og evt. en teaterøl til at toppe festlighederne!

Forestillingen varer 70 min., og er I sultne her, kan I smutte hen på parkens restaurant, Café Hacienda. Ellers så læg vejen forbi et godt kebabsted og tag videre ud til…Kl. 21.00: BYEN på Teater V

Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige når det højspændte drama BYEN indtager scenen på Teater V i Valby. Her kan du bl.a. opleve den Oscar-nominerede Claes Bang, der sidste år vandt adskillige priser for sin rolle i filmen THE SQUARE. Overfor ham står Natalí Vallespir Sand og leverer en pragtpræstation i denne knivskarpe psyko-gyser, hvor et ægtepars trivielle hverdag er ved at gå fuldstændig i opløsning.

Forestillingen slutter ca. 22.40, så derefter er der bare tilbage at nyde aftenen, diskutere jeres oplevelser og glæde jer over, at der stadig er over en uge tilbage af CPH STAGE.

Rigtig god fornøjelse derude!

 

Guiden er udarbejdet af ISCENE.dk – bringer dig tættere på scenekunsten