Nyhed / 12. april 2018
Breath

Teater til dig der tør være med

ISCENE.dk guider: Er du tiltrukket af det grænsesøgende, iøjnefaldende og eksperimentelle? Og vil du altid gerne være der, hvor det sker? Så læs med her, hvor vi har samlet en række forestillinger, hvor du  får lov til at have en finger med i spillet på scenen.

Tag vandreskoene på og hop med på en vaskeægte VANDRINGSFORELÆSNING OM MYRER. Lyder det specielt? Det er det også, men det er også både underholdende og lærerigt, når scenekunst og forskning møder hinanden i denne unikke kombination af vandring, sanseoplevelser, foredragselementer og smagsprøver.

I THE NIGHT kan du virkelig få rykket ved dine grænser, når du skal tilbringe en nat i selskab med 30 andre publikummer. Medbring sovepose og tandbørste til et endnu ukendt sted og forbered dig på en nat, du aldrig vil glemme.

Udfordringerne stopper dog ikke her, for i MÆND DER TROR DE HAR RET sanser du alt i mørke, i UDSIGTER FRA MIN BEDSTEMORS KØKKEN inviteres du ind i et privat hjem, i BREATH tages du med til åndedrættets intime rum, og i OS skal du tage stilling til, om du føler dig inkluderet i fællesskabet eller ej. Tør du være med?

 

VANDRINGSFORELÆSNING OM MYRER af Secret Hotel

OS af Teater Momentum

THE NIGHT af Hello!Earth / Metropolis / Københavns Internationale Teater

BREATH af Dommykopf

UDSIGTER FRA MIN BEDSTEMORS KØKKEN

MÆND DER TROR DE HAR RET af Teater Lux

 

 

GUIDEN ER UDARBEJDET AF ISCENE – Bringer dig tættere på scenekunsten