Tema / 23. maj 2018

Teater til dig på SU

CPH STAGE GUIDER: Er du træt af at sidde hjemme fordi du ikke har råd til andet? Glem alt om dine pengeproblemer og tag en tur i teateret! Her er en række SU venlige forestillinger fra 0-50 kr. Nogle forestillinger skal man være under 25/26 år samt. en større gruppe på 6-10. Læs med og se hvordan du kan spare penge helt uden at gå ned på oplevelser.

Har du ligesom Kidd ikke lavet penge, men damer? Frygt ej! Helt gratis kan du bl.a. opleve danseforestilling ONE ONE ONE på Kunsthal Charlottenborg, reading af ny-dramatik på GROB BOX og den tragikomiske forestilling NAR

Læste du også Jane Tellers Intet i folkeskolen? Du kan nu se den på de skrå brædder i den anmelderroste forestilling NOTHING uden at det gør ondt i pengepungen.

Tag en (Tinder)date under armen og oplev ROMEO OG JULIE helt gratis i Ørstedsparken. Teatergruppen Shakes masserer dine lattermuskler imens du kan drikke en medbragt øl og spise en hjemmesmurt sandwich alt under åben himmel.
I BYEN kan du og dine venner se Claes Bang in action og og stadig have råd til natmaden.

Tip! Du kan få 10% af leje på cykler hos Donkey Republic ved brug af koden CPHSTAGE

Tip, Tip! Der er gratis kaffe i vores Instagram worthy festivalcentrum på Kvægtorvet i Den brune Kødby under hele festivalen kl. 10-18.

BLACK MADONNA

DET’ MIT LIV – ELLER ER DET? – GRATIS

DIG OG MIG VED DAGGRY

EKSTREMT DEMOKRATISK – GRATIS

EN SOM HED

FOLKETS ALL OUT CHOIR – GRATIS

FOLKETINGSKANDIDATEN – GRATIS

GAMMEL UNGDOM – GRATIS

IKKE UDEN MIN MOR

KUSSESUMPEN

MASS – GRATIS

MÆND DER TROR DE HAR RET

MÆRKET FOR LIVET – GRATIS

NATURE WILD

OPHAV – GRATIS

PARAGRAF 50 – GRATIS

RØD KANIN HVID KANIN– GRATIS

SEX IN SITU

VANITY OF MODERN PANIC (V.O.M.P.)