Nyhed / 16. marts 2016

VI SØGER FRIVILLIGE TIL CPH STAGE 2016

Vil du være med til at stable dette års festival på benene, så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig. Som frivillig på CPH STAGE, der ligger fra d. 1.-12. juni, bliver du en uundværlig del af festivalteamet og er med til at skabe den hidtil største CPH STAGE med over 110 forestillinger.

Afhængig af dine ønsker og erfaring er der mulighed for at blive frivillig inden for mange forskellige områder. Nogle opgaver kræver mere ansvar og tid end andre, men i udgangspunktet har man som frivillig minimum 4×4 timers eller 3×5 timers vagter og indgår i teams, som får de forskellige events i festivalcentrummet til at glide. Som frivillig får du et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til enkelte forestillinger under festivalen. Der er gratis frokost, når du på vagt ligesom du får en CPH STAGE T-Shirt. Derudover får du invitation til diverse forpremierer, arrangementer og fester via vores facebookgruppe i løbet af året.

HVEM ER DU?

BARLØVE: Du er frisk på aften/natarbejde og klar til at lange fadøl over disken, når vi for første gang i år åbner op for CPH STAGE natcabarét på Folketeatret. Vi åbner kl. 22.00 til en off-stage natcabarét, hvor teaterfolk og publikum mødes på slap line. Vi lukker ned ca. kl. 01.00, hvorefter der vil være lidt oprydning.

FESTPAPEGØJE: Her vil du blive en del af event-teamet, som skal være med til at afvikle de store events såsom åbning, teaterloppemarked og branchefester. Som festpapegøje arbejder I mange sammen og sørger i fællesskab for, at festen glider godt. Opgaverne vil primært være op pyntning, servering og oprydning.

BRANCHEBJØRN: Du vil primært have din gang i festivalcentrummet på Folketeatret i løbet af festivalen. Du kommer bl.a. til at arbejde i cafeen, servere frokost og gøre klar til seminarer og workshops. Du bliver vært i festivalcentrummet og vil også få en introduktion til programmet, så du er godt klædt på til spørgsmål.

CYKELMYG: Sammen med en god ven cykler I rundt til byens teatre og cafeer med plakater, programmer, merchandise. Få masser af frisk luft og festivalstemning og mød alle teaterfolkene på byens scener. (Cykelmyggene cykler rundt med programmet mellem den d. 17. maj og d. 12. juni og er også med til hente teatrenes bannere hjem efter festivalen)      

PRAKTISK GRIS: Undervurder aldrig grisen! Du er den, som virkelig får tingene til at ske, har hænderne ordentlig skruet på og er med på den værste. Du er med til at gøre festivalcentrummet festklar, stille op til fest, loppemarked, seminarer med mere. Det er en fordel, hvis du har kørekort.

CPH STAGE finder sted fra den 1.-12. juni, og vi vil gøre alt for, at det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer. Vi glæder os til at høre fra dig. Skriv til frivillig@cphstage.com for at melde dig som frivillig.

p.s. du må gerne være flere dyr under festivalen:)