Nyhed / 17. marts 2017

VI SØGER FRIVILLIGE TIL CPH STAGE 2017

Vil du være med til at stable dette års festival på benene, så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig. Som frivillig på CPH STAGE, der ligger fra d. 31.-11. juni, bliver du en uundværlig del af festivalteamet og er med til at skabe den hidtil største CPH STAGE med over 120 forestillinger og events.

Du kan blive frivillig inden for flere forskellige områder – alt afhængigt af dine ønsker og erfaringer. Nogle opgaver kræver mere ansvar og tid end andre, men i udgangspunktet har man som frivillig 3×5 eller 2×7 timers vagter under festivalen (fra den 31. maj – 11. juni) og indgår i det team, som får de forskellige events i festivalcentrum til at glide. Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til dvs. forpremiere arrangementer og fester via vores facebookgruppe i løbet af året.

HVEM ER DU?

FEST FRIVILLIG: Her vil du blive en del af eventtemaet, som skal være med til at afvikle de store events så som CPH STAGE´s officielle åbning, teaterloppemarked, branchefest m.m. Som festfrivillig arbejder I mange sammen og sørger i fællesskab for, at festen glider godt. Opgaverne vil primært være oppyntning, servering og oprydning.

BRANCHE FRIVILLIG: Du vil primært have din gang i festivalcentrum i Skuespilhuset i løbet af festivalen. Du kommer bl.a. til at arbejde i cafeen, serverer frokost og gøre klar til seminarer og workshops. Du bliver vært i festivalcentrum. Du vil få en grundig introduktion til festivalprogrammet, så du er godt klædt på til dvs. spørgsmål.

CYKEL FRIVILLIG: Sammen med en god ven cykler du rundt til byens teatre og cafeer med plakater, programmer og merchandise. Du får masser af frisk luft og festivalstemning og møder alle teaterfolkene på byens scener. Omdelingen af programmer sker primært fra 10.  -11. maj og derefter sporadisk frem til 12. juni.

PRAKTISK FRIVILLIG: Undervurder aldrig det praktiske! Du er den, som virkelig får tingene til at ske, har hænderne ordentlig skruet på og er med på den værste. Du er med til at gøre festivalcentrum festklar, stille op til fest, teaterloppemarked, seminarer med mere. Det er fordel, hvis du har kørekort.

Du må gerne have flere roller på festivalen:-)

Skriv til frivillig@cphstage.com og meld dig derefter ind i vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW

Vi vil gøre alt for, at det bliver en oplevelse du aldrig glemmer. Vi glæder os til at høre fra dig!