Søg

Om CPH Stage

CPH STAGE er Danmarks nationale teaterfestival, der samler og præsenterer forestillinger fra ind- og udland. Det er en bred promovering af dansk scenekunst nationalt såvel som internationalt.

CPH STAGE er en åben festival, der består af forestillinger og events præsenteret af teatre/grupper selv, samt forestillinger vi har kurateret og støttet. Vi præsenterer ca. 100 forestillinger og publikumsevents på hver festival og slutter af med Danmarks største scenekunstpris Årets Reumert.

HVAD VIL VI

CPH STAGE ønsker at bidrage til at udvikle dansk scenekunst og dens publikum nu og i fremtiden. Vi vil derfor samle det bedste scenekunst fra hele landet og skabe samlende nationale tiltag, der kommer scenekunsten og dens publikum over hele landet til gode.  

HVORDAN GØR VI

Hvert år skaber vi en festivaloplevelse, hvor publikum oplever teater på den mest attraktive, dragende og engagerende måde.

Med vores branchetiltag skaber vi sammenhæng, udvikling og samarbejder i scenekunstbranchen. Med De Internationale Dage arbejder vi for at udvikle kunstformen, styrke danske aktører og promovere dansk scenekunst internationalt. Gennem en målrettet kommunikationsindsats synliggør vi scenekunsten og fremhæver dens originalitet og relevans for publikum.

HVORFOR

Fordi vi mener, at scenekunst er en aktuel og relevant kunstform, og at dansk scenekunst er original og af høj kvalitet.  Scenekunsten er baseret på live-oplevelsen og fællesskabet. Den tilbyder oplevelser med andre mennesker, der kan udfordre og forandre os som publikum. Det er en grundværdi i scenekunsten, som vi vil styrke – både for kunstens og samfundets skyld.

Støttet af

Her finder du info
om CPH Stage

Årsrapporter og vedtægter

CPH STAGE udarbejder hvert år en rapport, der gennemgår festivalens vigtigste resultater for det forgangne år. Du finder den seneste rapport samt vores vedtægter herunder:

FESTIVALRAPPORT 2023
Årsrapport 2021-22

Vedtægter

Festivalkontor og bestyrelse

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. I oversigten over festivalkontoret finder du kontaktoplysninger, samt hvilke afdelinger medarbejderne er en del af. Desuden kan du se, hvem der sidder i festivalens bestyrelse.

LÆS MERE Her

Bæredygtighed

CPH STAGE arbejder for en bæredygtig scenekunstbranche. Vi ønsker at inspirere og være en katalysator for mere bæredygtig praksis i det danske scenekunstmiljø samt skabe gode vilkår for både natur og mennesker. Festivalen forholder sig aktivt til bæredygtighed indenfor fire områder.

LÆS MERE HER