Festivalsarmbånd

CPH STAGE har et festivalarmbånd, som du kan bruge til alle forestillinger, der ikke er udsolgte. Det er til dig, der kan lide at tage chancen og elsker festivallivets spontanitet, da det først kan benyttes på dagen ved at møde op i døren. Armbåndet koster 300 kr., og med det om armen har du gratis adgang til alle festivalens forestillinger.

Når du har købt dit festivalarmbånd via vores hjemmeside, modtager du indenfor 24 timer en velkomstmail, og du er herefter skrevet op til vores nyhedsmail.

Hver formiddag under festivalen modtager du en nyhedsmail med information om, hvilke forestillinger der stadig er billetter til. Du kan herefter møde op i døren før forestillingsstart og forhøre dig i billetsalgskontoret på spillestedet, om der er ledige pladser. Det er en god idé at være i god tid, så du kan nå en anden forestilling, hvis der er udsolgt.  

Din armbåndsbillet skal byttes til et fysisk armbånd, som du kan få udleveret på en række teatre rundt omkring i byen i dagene op til og under festivalen.

Festivalarmbåndet bliver sat i salg i april, og vi opdaterer herefter med yderligere informationer om afhentningssteder og fordele ved festivalarmbåndet.