Søg

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af

Her finder du info
om CPH Stage

Årsrapporter og vedtægter

CPH STAGE udarbejder hvert år en rapport, der gennemgår festivalens vigtigste resultater for det forgangne år. Du finder den seneste rapport samt vores vedtægter herunder:

FESTIVALRAPPORT 2023
Årsrapport 2021-22

Vedtægter

Festivalkontor og bestyrelse

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. I oversigten over festivalkontoret finder du kontaktoplysninger, samt hvilke afdelinger medarbejderne er en del af. Desuden kan du se, hvem der sidder i festivalens bestyrelse.

LÆS MERE Her

Bæredygtighed

CPH STAGE arbejder for en bæredygtig scenekunstbranche. Vi ønsker at inspirere og være en katalysator for mere bæredygtig praksis i det danske scenekunstmiljø samt skabe gode vilkår for både natur og mennesker. Festivalen forholder sig aktivt til bæredygtighed indenfor fire områder.

LÆS MERE HER