Søg

Rabatter

10 dage med non-stop teater er fantastisk, men det kan godt blive en dyr fornøjelse, hvis du skal betale fuld pris for alle teaterbilletter. Vi guider dig derfor til, hvordan du kan gå festival-frenzie uden at blive fattig.  De fleste teatre, der spiller under festivalen, er med i en billetordning, der udløser forskellige rabatter. Vær dog obs på, at det ikke er alle.

Er du under 25 år, kan du få op til 100 kr. rabat. Det Kgl. Teater er ikke med i festivalens rabatordninger, men til gengæld har de et fantastisk tilbud for unge under 25 år, som for bare 99 kr./mdr. kan opleve alle deres forestillinger. Læs mere her.

Det er også muligt at købe gruppebilletter. Er I en gruppe på seks personer under 25 år, kan I købe ung gruppebilletter ned til 50-75 kr. pr. billet. Er I en gruppe på 10 personer over 25 år, får I min. 40 kr. rabat på gruppebilletter.

Har du et årskort til et teater med forestillinger, der spiller under festivalen, gælder det sandsynligvis også til festivalforestillingerne, men tjek med teatret.

gruppeture

CPH STAGE arrangerer gerne gruppeture for virksomheder, foreninger, højskoler m.m. Har du derfor lyst til at samle f.eks. din arbejdsplads til en fælles tur i teatret under festivalen, så er vi både behjælpelige med sparring omkring programmet, ligesom vi også sørger for at booke jeres billetter. Som gruppe får I tilmed en rabat på 40 kr. pr. billet.

MIT TEATER

Teaterbilletter.dk har medlemsklubben ’Mit Teater’ og 'Mit Teater Studerende', som udløser billetrabatter. Du kan naturligvis benytte dit medlemskab her på vores hjemmeside, når du køber billetter. Har du endnu ikke tegnet et, så kan du læse om fordelene ved det herunder.

Du kan tegne et klubmedlemskab på tre forskellige måder. Fælles for dem alle er, at du får adgang til køb af et ubegrænset antal rabatbilletter pr. forestilling. Medlemskabet er gyldigt fra indmeldingsdatoen og 1 år frem.

Køb 3 forestillinger på én gang og bliv gratis medlem. Husk, at du selv skal tilvælge gratis medlemskab af klubben den dato, du køber 3 forestillinger. Benyt billettypen Mit Teater.

Køb medlemskab og få rabat med det samme: Ønsker du ikke at købe billetter til tre forestillinger på én gang, koster medlemskabet 100 kr. om året. Benyt billettypen Mit Teater.

Bliv gratis medlem af Mit Teater Studerende: Teaterklubben for studerende med studiekort. Billetrabatterne er de samme som med ’Mit Teater’. Benyt billettypen Mit Teater Studerende.

FORDELE VED KLUBMEDLEMSKABET
  • 40-50 kr. i rabat på billetter
  • Byt gratis online op til 48 timer før forestillingen (visse teatre undtaget)
  • Deltag i særarrangementer kun for klubmedlemmer
  • Presale på den nye teatersæson –få de bedste pladser
  • Gratis kaffe & 10% i baren på udvalgte teatre, når du viser dit medlemskort i teaterbilletter app’en
  • Gem dine favoritter under din personlige profil på teaterbilletter.dk
  • Nyhedsbrev med særlige tilbud til klubmedlemmer, aktuelle forestillinger m.m.

Læs betingelserne for medlemskabet her.