Søg
January 26, 2023

Festivalcentrum på Det Kongelige Teater

Festivalcentrum på Det Kongelige Teater
Til juni fejrer vi, at det er 10 år siden, at CPH STAGE gik i luften for allerførste gang. Det kræver selvsagt lidt ekstra konfetti. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi er gået sammen med Det Kongelige Teater om at have festivalcentrum og præsentere forestillinger hos dem de næste par år. Vi kan slet ikke vente til, at vi skal mødes og sammen markere det store jubilæum i Skuespilhuset!

Vi glæder os også over at kunne dele nyheden om to internationale forestillinger, som du har muligheden for at opleve under festivalen. Vi lover, at det bliver både farverigt, uforudsigeligt og rørende!

INTERNATIONAL DANSEPIONER ÅBNER FESTIVALEN

CPH STAGE 2023 åbner med en af den internationale dansescenes helt store stjerner, nemlig Sasha Waltz. Hendes forestilling IN C bliver lige dele farvestrålende og pulserende, når den indtager Store Scene i Skuespilhuset. Forestillingen er baseret på komponisten Terry Rileys ikoniske musikværk af samme navn, og på scenen vil et dansk ensemble akkompagnere danserne. Forestillingen spiller på festivalens åbningsaften d. 31. maj og d. 1. juni. Billetterne kan købes fra torsdag d. 2. februar med early bird rabat på 40 kr. Læs mere her.

EKSPLOSIV ARGENTINSK PERFORMANCE

Foruden Tyskland har vi også vendt blikket mod Sydamerika og den argentinske koreograf Marina Oteros forestilling FUCK ME. I et vildt mix af dans, lyd og video fortæller Marina Otero sin barske livshistorie, som bliver danset af fem mænd. Forestillingen bliver præsenteret i et samarbejde mellem CPH STAGE, ILT Festivalen, TOASTER og REVOLVER. Den spiller d. 1. og 2. juni på REVOLVER, og billetter kan købes fra torsdag d. 2. februar med early bird rabat på 40 kr. Læs mere om forestillingen her.

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af