Søg
January 17, 2023

Årets Reumert I Salg

Årets Reumert I Salg
Billetsalget til Årets Reumert er skudt i gang!

På festivalen betyder januar, at vi snart kan dele nogle af de helt store nyheder med dig. Og du kan tro, at vi glæder os. Vi starter denne tirsdag ud med at sætte billetter i salg til scenekunstens store fejring - Årets Reumert.

Den 11. juni slår vi nemlig dørene op for årets største scenekunstpris med et brag af en fest i ODEON i Odense. Du er selvfølgelig inviteret og kan købe din billet HER. Vi glæder os til at samles om konfetti, musik og rørende øjeblikke.

Årets Reumert 2023 arrangeres af CPH STAGE og Dansk Teater. Showet afvikles i samarbejde med og med støtte fra; HAVE kommunikation og PR, Iscene, ODEON, Odense Kommune, Jysk Fynske Medier og Albanifonden.

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af