Nyhed / 7. marts 2022

HELE PROGRAMMET FOR CPH STAGE 2022 ER OFFENTLIGGJORT

Nu kan vi offentliggøre alle forestillinger, der spiller under CPH STAGE 2022. I programmet finder man bl.a. de fire internationale forestillinger, RADICAL VITALITY, THE SYNCOPATORS, THE SMILE OFF YOUR FACE og PLAYBLACK. Det er vidt forskellig forestillinger, men alle storslåede oplevelser du sent vil glemme.

I RADICAL VITALITY er der mulighed for at opleve dans i verdensklasse med det canadiske dansekompagni Marie Chouinard. På Solbjerg Plads indtager THE SYNCOPATORS byrummet med en forestilling om mødet med det fremmede. I THE SMILE OFF YOUR FACE tager det belgiske kompagni Ontrorend Goed dig med på en indre rejse, når performere guider dig gennem mørket. Og så er der mulighed for at blive konfronteret med et af vor tids helt aktuelle sprøgsmål; hvem må spille hvem på scenen? i forestillingen PLAYBLACK af tyske Joana Tischkau.

Årets program byder også både glædelige gensyn og mulighed for at opleve nogle af dette og sidste års udsolgte forestillinger. Betty Nansen præsenterer bl.a. LIVSTIDSGÆSTERNE og den lige nu aktuelle THE SUPREME GENTLEMAN er bl.a. i programmet. Og så har du igen mulighed for at opleve iscenesættelsen af Olga Ravns bestseller MIT ARBEJDE på Husets Teater.

Endelig præsenterer CPH STAGE også indtil flere forestillinger fra resten af landet, som lægger vejen forbi København under festivalen. På Teater V bliver det både muligt at se BaggårdTeatrets satiriske ARGUMENTER IMOD KVINDER, Teatret Møllens drama MOD TIL AT DRÆBE samt Randers Teaters Reumert-nominerede FORRÆDER.

Gå på opdagelse i programmet her.