Samarbejdspartnere

Ud over alle de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører indenfor scenekunstbranchen og på kulturområdet. I 2017 bl.a. Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Høreforeningen, Danske Dramatikere, TIO (Teatrenes Interesseorganisation), DKT (Det Københavnske Teatersamarbejde), Kulturhavn365, Augustinus Fonden, Scenekunstskolens efter og videreuddannelse, Teaterbilletter.dk, Billetten, Ensomme Gamles Værn og Årets Reumert/Bikubenfonden.


BIKUBENFONDEN / ÅRETS REUMERT

Det er efterhånden blevet en tradition at CPH STAGE afsluttes med prisuddelingen af Årets Reumert, Danmarks mest prestigefyldte scenekunstpris. Efterfølgende afholder CPH STAGE og Årets Reumert en fælles fest. Op til og under festivalen har CPH STAGE et kommunikations og formidlingssamarbejde med Bikubenfonden.

SCENIT
SCENIT står bag den landsdækkende teaterdatabase TEREBA, hvorigennem teatre og grupper tilmelder deres forestillinger til festivalen. CPH STAGE er med til at optimere TEREBA ved at teste og udvikle nye funktioner til databasen. Vi samarbejder desuden omkring publikumsudviklende tiltag.

TEATRENES INTERESSEORGANISATION (TIO)
Hvert år samarbejder CPH STAGE og TIO om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen.

DANSKE TEATRES FÆLLESORGANISATION (DTF)
Hvert år samarbejder CPH STAGE og DTF om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen.

SCENEKUNSTSKOLENS EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE
Hvert år samarbejder CPH STAGE og Scenekunstskolens efter- og videreuddannelse om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen.

UDVIKLINGSPLATFORMEN FOR SCENEKUNST
Hvert år samarbejder CPH STAGE og Udviklingsplatformen for Scenekunst om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen. CPH STAGE har kontor i Udviklingsplatformen for Scenekunst’s kontorfællesskab.

ENSOMMES GAMLE VÆRN
Ældre mennesker, der ikke har mulighed for på egen hånd at komme i teatret, fordi de er svækkede eller ikke har nogen af følges med, inviteres i teatret under CPH STAGE.

HANDICAPRÅDET I KØBENHAVNS KOMMUNE
CPH STAGE og Handicaprådet i Københavns Kommune indledte i 2016 et samarbejde for at skabe tilgængelighed i byens teatre for personer med fysisk handicap. Læs mere om tilgængelighedsmærkningen.

IA SPROG
Siden 2016 har CPH STAGE arbejdet sammen med IA SPROG med henblik på at introducere deres sprogskoleelever til dansk teater.  Bl.a. ved at sikre tekstning af forestillinger relevant for deres elever.

KØBENHAVNS TEATRE (KBHT)
CPH STAGE tekster udvalgte forestillinger til dansk el. engelsk i samarbejde og med støtte fra KBHT.

 


TIDLIGERE SAMARBEJDSPARTNERE

DANSKE DRAMATIKERE

KØBENHAVNS UNIVERSITET (IKK)
En CPH STAGE infotainer på Rådhuspladsen i forbindelse med CPH STAGE 2015

HOVEDBIBLIOTEKET
Events og samtaleprogram.

KULTURHAVN 365
CPH STAGE arrangerede et udendørs gadeteaterprogram på Ofelia Plads i 2017 med støtte fra KULTURHAVN 365.