Samarbejdspartnere

Ud over alle de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører indenfor scenekunstbranchen og på kulturområdet.


ÅRETS REUMERT

Det er efterhånden blevet en tradition at CPH STAGE afsluttes med prisuddelingen af Årets Reumert, Danmarks mest prestigefyldte scenekunstpris. Efterfølgende afholder CPH STAGE og Årets Reumert en fælles fest.

SCENIT
SCENIT står bag den landsdækkende teaterdatabase TEREBA, hvorigennem teatre og grupper tilmelder deres forestillinger til festivalen. CPH STAGE er med til at optimere TEREBA ved at teste og udvikle nye funktioner til databasen. Vi samarbejder desuden omkring publikumsudviklende tiltag.

TEATRENES INTERESSEORGANISATION (TIO)
Hvert år samarbejder CPH STAGE og TIO om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen.

DANSKE TEATRES FÆLLESORGANISATION (DTF)
Hvert år samarbejder CPH STAGE og DTF om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen.

SCENEKUNSTSKOLENS EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE
Hvert år samarbejder CPH STAGE og Scenekunstskolens efter- og videreuddannelse om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen.

UDVIKLINGSPLATFORMEN FOR SCENEKUNST
Hvert år samarbejder CPH STAGE og Udviklingsplatformen for Scenekunst om afholdelsen af Scenekunstens Årsmøde, som samler hele teaterbranchen til et fagligt debatarrangement og en festlig frokost under festivalen. CPH STAGE har kontor i Udviklingsplatformen for Scenekunst’s kontorfællesskab.

ENSOMMES GAMLE VÆRN
Ældre mennesker, der ikke har mulighed for på egen hånd at komme i teatret, fordi de er svækkede eller ikke har nogen af følges med, inviteres i teatret under CPH STAGE.

HANDICAPRÅDET I KØBENHAVNS KOMMUNE
CPH STAGE og Handicaprådet i Københavns Kommune indledte i 2016 et samarbejde for at skabe tilgængelighed i byens teatre for personer med fysisk handicap. Læs mere om tilgængelighedsmærkningen.