Søg
November 19, 2022

CPH STAGE FEJRER 10-ÅRSJUBILÆUM PÅ DET KONGELIGE TEATER

CPH STAGE FEJRER 10-ÅRSJUBILÆUM PÅ DET KONGELIGE TEATER
I hele uge 37 kan landets unge tage deres venner under armen og få en solid kulturinsprøjtning på et bredt af landets kulturinstitutioner.

Som del af Golden Days’ landsdækkende kulturuge K7 får alle unge op til 27 år fri entré på flere end 165 museer, kunsthaller og oplevelsescentre landet over – fra ARoS i Aarhus, Trapholt i Kolding og H.C. Andersens Hus i Odense til Glyptoteket i København og Louisiana i Humlebæk. Og som noget nyt introduceres i samarbejde med CPH STAGE 15 udvalgte teatre i kampagnen, således at unge mellem 18-25 i hele ugen kan købe teaterbilletter til 40 kroner.

Saml point og vind 7 årskort. For at deltage i konkurrencen om 7 årskort til dig og dine venner, skal du tage et billede eller en video på alle de museer og teatre, du besøger, og smide det på Instagram, under hashtagget #7dageskultur, tag @k7dageskultur og vælg museet/teatret, du er på, som lokation. Du skal desuden have åben profil på Instagram, så vi kan se alle de flotte billeder, du tager – og i sidste ende finde en vinder.
Læs mere på K7’s hjemmeside her, hvor du også kan købe teaterbilletter

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af