Søg
Søg
Forestilling
Show
Event

BRODERI & TALK: DE ENSOMME TIMER

BRODERI & TALK: DE ENSOMME TIMER

BESKRIVELSE

Description

Del dine ensomme timer med os, når Følsomt Broderi og CPH STAGE inviterer til broderi-bar og talk med skuespiller Freja Klint Sandberg og journalist Line Kirsten Nikolajsen.

Mens vi lytter til talken om ensomhed i en digital tidsalder, sysler vi med at brodere tanker og følelser ned i stoffet. Kris Jensen fra Følsomt Broderi introducerer alle til det ældgamle håndværk.  

Arrangementet foregår efter forestillingen MARIA, hvor Freja Klint Sandberg bærer titelrollen som et ungt menneske i en fortvivlende og ensom situation. Med udgangspunkt i forestillingen reflekterer Freja Klint Sandberg og Line Kirsten Nikolajsen over deres egne oplevelser med ensomhed og det at føle sig anderledes eller udenfor gennem livet – og om hvordan sociale medier kan forstærke eller svække disse følelser.  

Det kræver billet at deltage i broderi-baren. Billetten koster 75 kr. og inkluderer broderi-kit og lette snacks. Baren er åben for salg af drikkevarer.

Det er ikke en forudsætning, at man har set forestillingen for atdeltage i broderi-baren. Du kan læse om MARIA her

OM ARRANGØRERNE

LINE KIRSTEN NIKOLAJSEN beværter podcasten ’Kh Mor’ på Ally. Hun er tidligere radiovært på DR-programmerne ’Tabu’ og ’Tværs’, som har skabt rum for sårbare samtaler og tabubelagte emner. Hun er derudover medstifter af teatermediet ’Den 4. Væg’ og medlem af Reumert juryen. 

FREJA KLINT SANDBERG er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Odense, hvorefter hun var ensembleskuespiller på Odense Teater i tre år. Siden hen har hun vundet stor anerkendelse for sine præstationer i ’Stolthed ogFordom’ og ’Alice i Eventyrland’ på Betty Nansen Teatret. Ligeledes for titelrollen i ’Maria’, der spillede på Odense Teater i 2022 og som nu sættes op som en af CPH STAGE’s udvalgte forestillinger.  

FØLSOMT BRODERI: Kris Jensen broderer under navnet Følsomt Broderi. En slags stoflig dagbog om håb, usikkerheder og udvikling. Det er aldrig efter skabelon, men altid direkte fra hjertet. Kris holder løbende broderiworkshops med fokus på fællesskab og fordybelse. Se mere på Instagram @foelsomt_broderi

No items found.

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2024-06-07 22:30
90 MIN.

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

123275
Like
123275
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

ART VARIETÉ

POSTHUS TEATRET
Like
Forestilling
Event

ARTIST TALK: KIM LEINE OG HANNE TRAP FRIIS

Hippodromen, Folketeatret
Like
Forestilling
Event

Lunch

The Royal Danish Playhouse

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 60 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.