Søg
Tema

GLOBALE STEMMER

CPH STAGE har i år udvalgt fire internationale forestillinger, der på hver sin måde skaber forbindelse på tværs af kulturer.

Forestillingerne er til dig, der er nysgerrig på, hvad der sker i verden – i kunsten såvel som i mennesker. Fra syd til nord, fra øst til vest. Det er stærke forestillinger om identitet, globale forandringer og kriser. Det er globale stemmer med et budskab om at finde sammen i fællesskaber, og i en hverdag med massiv eksponering kan mødet med kunsten forhåbentlig bidrage til, at du finder dit ståsted. Med en stor diversitet i de kunstneriske udtryk skildrer forestillingerne verdens mange ubalancer.

Trods de brutale og tabubelagte temaer, som stykkerne behandler, fremkalder de dog også latter og danseglæde. Årets fire internationale forestillinger opfordrer alle til at mødes om de værdier, der forener os. Med netop disse forestillinger kan du både få vækket din indre aktivist og opleve nysgerrighed og empati som den bærende drivkraft.

Forestilling
Event

Nordting

119038
Oplev politisk analyse, alsang, islandsk kor, dans og folkeafstemning, når NORDTING sætter spørgsmålstegn ved Danmarks rolle i Arktis.
Skuespilhuset
Like
119038
119038
Forestilling
Event

A Plot / A Scandal

120614
Danmarkspremiere på den dominikanske koreograf Ligia Lewis' intense, prisvindende forestilling
Revolver
Like
120614
120614
Forestilling
Event

Fortune

119157
CPH STAGE's åbningsforestilling er en pulserende og rørende tour de force, der med dans og livemusik tager os alle med på en rejse gennem Indiens mange farver.
Skuespilhuset
Like
119157
119157
Forestilling
Event

ALOK

120627
Oplev queer-ikonet ALOK; den asiatisk-amerikanske multikunstner og debattør
Blaagaard Teater
Like
120627
120627

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 60 forestillinger indenfor teater og dans.
Prøv vores temaer og find de forestillinger, der interesserer dig.