Søg
Søg
Forestilling
Show
Event

KONCERT: SMAG PÅ DIG SELV

KONCERT: SMAG PÅ DIG SELV

BESKRIVELSE

Description

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Med deres særlige lyd sendes tankerne i retning af alt fra punk og jazz til pop, hiphop, afrobeat og 90’er dance. Denne fredag slipper de deres techno-inspirerede energi løs i en gratis koncert på Ofelia Plads. DJ Wille spiller et set inden og efter koncerten, og baren sælger bl.a. kolde O Days-øl fra ÅBEN.

Trioen Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori – farlig, fremadstormende, forførende og fri. Siden 2018 har de sparket folk ud på dansegulvet og skubbet til grænserne for det gængse koncertformat og genreforståelse. Med deres utrættelige energi og alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen, skaber de en unik stemning, hvor musik og teater smelter sammen i en helt ny koncertoplevelse, som har huseret i den danske undergrund og efterladt scener, dansegulve og publikummer i ekstase.  

Inden og efter koncerten er der DJ-set af Wille, der med sit mix af Italo, Acid House og Balearic Disco rammer energien mellem sunny/happy og dark/trippy.

PROGRAM
17:00: DJ
17:30: Smag på dig selv
18:15: DJ

Koncerten er lavet i et samarbejde mellem musikfestivalen O Days, CPH STAGE og Det Kongelige Teater med et fælles ønske om at skabe exceptionelle liveoplevelser, der samler folk.

OM ARRANGØRERNE

Det Kongelige Teater er Danmarks Nationalscene og arbejder på hele tiden at udvikle sig i mødet med nye genrer og publikummer. Året rundt har teatret en bred vifte af gratis arrangementer for enhver smag og alder i foyererne i Skuespilhuset, Operaen, på Gamle Scene og Ofelia Plads. Læs mere her

O DAYS er en festival fra 1-3 august på Refshaleøen, der samler nye bevægelser inden for elektronisk musik sammen med nye oplevelser, når det gælder mad, arkitektur og fællesskaber. O Days udforsker, hvordan det delte byrum kan se ud, idet festivalen inviterer lokale kunstnere og arkitekter til at sætte deres aftryk på Refshaleøen. Læs mere her

No items found.

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2024-05-31 17:00
120 MIN

Kreditering

Credit

ALBERT HOLBERG
(TROMMER)

THORBJØRN ØLLGAARD
(BARYTONSAX)  

OLIVER LAURIDSEN
(TENORSAX)

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

Like
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

ART VARIETÉ

POSTHUS TEATRET
Like
Forestilling
Event

ARTIST TALK: KIM LEINE OG HANNE TRAP FRIIS

Hippodromen, Folketeatret
Like
Forestilling
Event

Lunch

The Royal Danish Playhouse

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 60 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.