Søg
Søg
Forestilling
Show
Event

TALK: COMEDY OG QUEER-IDENTITETER

TALK: COMEDY OG QUEER-IDENTITETER
Gratis

BESKRIVELSE

Description

OBS. Arrangementet er udsolgt. Har du billetter, men bliver forhindret, så husk at give dine billetter videre.

Forvent at få rystet op i både kønsstereotyper og normative verdensopfattelser, når to kloge queer-komikere reflekterer over, hvordan verden reagerer i mødet med dem – og hvad de reaktioner siger om verden.

Samtalen udspiller sig mellem det asiatisk-amerikanske queer-ikon Alok Vaid-Menon og danske Nina Rask. Fælles for de to er en særlig evne til at gennemskue tidens strømninger og udlægge dem bl.a. i comedy, sketches eller spoken word. På den måde udstilles samfundets selvfølgeligheder, så tremmerne i buret står tydeligt frem. Selv dem, der tror sig frie, står tilbage med lænker om anklerne efter at have lyttet til Alok Vaid-Menon og Nina Rasks satiriske samfundsanalyser.

Samtalen modereres af forfatter, strategisk rådgiver og aktivist Moussa Mchangama (han/ham). Samtalen foregår på engelsk.

Dørene åbner kl. 16:00. På dagen sælges et udvalg af Alok-merchandise. Der er mulighed for signering efter talk'en.

ALOK VAID-MENON (de/dem) er asiatisk-amerikansk multikunstner og queer-ikon, der bl.a. optræder som komiker, spoken word og debattør i samtalen om kønsidentitet. Derudover har de stiftet initiativet #DeGenderFashion, som arbejder for at gøre mode- og skønhedsindustrien mere kønsneutral. Med hele sit virke forsøger Alok at nedbryde fordomme, bygge bro og sætte mennesket fri.

NINA RASK (hun/hende) er satiriker, skuespiller og værtuddannet fra DR’s talenthold i 2021. Nina Rask debuterede på Det Kongelige Teater med showet 'Nina er sjov’, hvor hun morbidt udstillede de kønsnormative fortællinger. Til efteråret optræder hun med ’God stemning’ på Bremen Teateret utraditionelt stand-up show baseret på hendes personlige historie. I 2022 vandt hun Årets LGBT-person ved Rainbow Awards og var nomineret til Årets Talent ved Zulu Comedy.

Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem CPH STAGE, Det Kongelige Teater, FOF København og Blaagaard Teater.

No items found.

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2024-06-07 17:00
45 MIN.

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

Like
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

ART VARIETÉ

POSTHUS TEATRET
Like
Forestilling
Event

ARTIST TALK: KIM LEINE OG HANNE TRAP FRIIS

Hippodromen, Folketeatret
Like
Forestilling
Event

Lunch

The Royal Danish Playhouse

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 60 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.