Søg
Søg
Forestilling
Show
Event

TALK OG DEBAT: KLIMA, KUNST OG EVENTYR I VAND // DANSK BRANCHE

TALK OG DEBAT: KLIMA, KUNST OG EVENTYR I VAND // DANSK BRANCHE

BESKRIVELSE

Description

I forbindelse med undervandskoncerten "AquaSonic" kan du opleve en samtale om klimaforandringer, eventyrrejser og kunst – og om, hvordan vi som mennesker kan blive bedre til at drage omsorg for den blå planet med netop vandet som læremester.

Hør skaberne bag "AquaSonic"; kunstnerduoen Laila Skovmand og Robert Karlsson i samtale med Cecilia Vanman, som er eventyrer, havpattedyr biolog og ekspeditionsleder. Fælles for dem er, at arbejdet med vand har ændret deres liv og opfattelse af verden radikalt.

Tag på en undersøisk rejse med disse dybt passionerede mennesker, som har fulgt sirenesangen fra havets dyb. Gennem forskning, kunst og formidling deler de deres indsigter i håb om, at mennesket som art får en dybere forståelse for klodens behov i en tid med åbenlyse klimaforandringer, men manglende politisk vilje til reel handling.

I forlængelse af selve debatten kan du tale med Cecilia Vanman og en række andremedlemmer af Kvindelige Eventyreres Klub og købe bogen ”De Eventyrlige Kvinder”.

Samtalen modereres af forfatter og journalist Tommy Heisz.

Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem FOF København og CPH STAGE. Læs mere om "AquaSonic" her 

CECILIA VANMAN er egentlig uddannet skodesigner, men smed skoene og hoppede i vandet som ganske ung. Hun tog dykkercertifikat, udforskede fridykning og blev sidenhen uddannet havpattedyrbiolog. Hun arbejder som ekspeditionsleder i både kolde og varme farvande og har blandt andet ledt tre ekspeditioner igennem Nordvestpassagen i Canada samt flere filmekspeditioner i Arktis og på Antarktis. Hun er derudover blevet optaget som Fellow i The Explorers Club –verdens mest prestigefyldte klub for videnskabsfolk og eventyrere, og hun er medlem af Kvindelige Eventyreres Klub. 

BETWEEN MUSIC skaber unikke performances og kunstinstallationer i krydsfeltet mellem musik, live performance, visuel kunst, arkitektur og ny teknologi. Between Music er stiftet af Laila Skovmand, kunstnerisk leder, komponist og performer samt Robert Karlsson, kreativ direktør og musiker. Sammen har de bl.a. udviklet undervandskoncerten AQUASONIC, der er kulminationen på 16 års udforskning af vand i samarbejde med opfindere, ingeniører og instrument byggere fra hele verden. Med deres kunst stræber de efter at udviske grænser mellem kulturer, religioner, sociale klasser og klodens arter i bredeste forstand.

No items found.

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2024-06-01 16:00
45 MIN.

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

Like
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

ART VARIETÉ

POSTHUS TEATRET
Like
Forestilling
Event

ARTIST TALK: KIM LEINE OG HANNE TRAP FRIIS

Hippodromen, Folketeatret
Like
Forestilling
Event

Lunch

The Royal Danish Playhouse

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 60 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.