Søg
Søg
Forestilling
Show
Event

UKØN PRÆSENTERER FLYVENDE STEMMER

UKØN PRÆSENTERER FLYVENDE STEMMER

BESKRIVELSE

Description

Oplev en svævende og poetisk aften, når queerplatformen for scenekunst, UKØN, letter med bløde fjer og spidse kløer. Under temaet flyvende præsenterer værterne Morgan og Mads Norr et udvalg af artister, der på kunstnerisk vis deler deres erfaringer som queerpersoner gennem performance, musik, spoken word og dragartisteri.

Du kan bl.a. opleve dragartist Evita Kedevra, musikduoen The Shimmer, dansekompagniet Unlocked, queer-koret Ukønne stemmer og spoken word-performere.

Indslagene bindes sammen af den elektroniske lydkunstner Meropi, som skaber et lydlandskab til showet. Det Kongelige Teater præsenterer derudover med balletten "Den døende svane", som oprindeligt er skrevet til en kvinde, men her fremføres af kongelig balletdanser Andreas Kaas.

Baren er åben hele aftenen.

PROGRAM
20.00: Dørene åbner
20.30-21.45: Show v. UKØN
22.30: Tak for i aften

Arrangementet præsenteres af UKØN, Det Kongelige Teater og CPH STAGE. Det er gratis at deltage, men kræver reservation på Det Kongelige Teaters hjemmeside HER.

OM ARRANGØRERNE

UKØN er en queer platform indenfor scenekunst, der undersøger emner indenfor køn, seksualitet, normer og tabuer med en vision om at ruske op i idealerne og skabe større diversitet.

Det Kongelige Teater er Danmarks Nationalscene og arbejder på hele tiden at udvikle sig i mødet med nye genrer og publikummer. Året rundt har teatret en bred vifte af gratis arrangementer for enhver smag og alder i foyererne i Skuespilhuset, Operaen, på Gamle Scene og Ofelia Plads. Læs mere HER.

No items found.

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2024-06-02 20:00

Kreditering

Credit

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

Like
Play

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

Forestilling
Event

ART VARIETÉ

POSTHUS TEATRET
Like
Forestilling
Event

ARTIST TALK: KIM LEINE OG HANNE TRAP FRIIS

Hippodromen, Folketeatret
Like
Forestilling
Event

Lunch

The Royal Danish Playhouse

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 60 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.