Søg
Søg
ALOK
ALOK
Engelsk
Fra 80-160 kr.
ALDER 16+

BESKRIVELSE

Description

Oplev queer-ikonet ALOK; den asiatisk-amerikanske multikunstner og debattør.

’Mød hinanden med fred og omsorg’ – Alok Vaid-Menons (de/dem) budskab er klart i den ofte konfliktfyldte debat om kønsidentiteter. De er en internationalt anerkendt forfatter, komiker og debattør, der arbejder med temaer som traume, tilhørsforhold og de vilkår som indskrænker menneskets frihed.  

Under CPH STAGE kan man opleve ALOK i et kombineret stand-up -og poetry show om deres personlige historie og oplevelser som transfeminin og nonbinær. De har bl.a. beskrevet deres egen udvikling, hvor deres mindset er gået fra at være drevet af frygt til nysgerrighed. Som de siger: ’That’s what fuels me now: not a diagnosis of all the things that are wrong; a diagnosis of alle the things that are right’

ALOK står også bag #DeGenderFashion, som er et initiativ, der kæmper for at gøre mode- og skønhedsindustrien mere kønsneutral. De har desuden udgivet indtil flere bøger samt vundet priser og blevet tildelt legater for deres arbejde med at nedbryde fordomme og bygge bro mellem mennesker. Senest har dokumentaren ’ALOK’ haft premiere på Sundance Film Festival, hvor den blev beskrevet som en film, der indkapsler ’the spirit of queer identity’.

Forestillingen er kurateret og præsenteret af CPH STAGE i samarbejde med Blaagaard Teater.

VENTELISTE: Skriv dig på ventelisten ved at klikke på UDSOLGT.

No items found.

Spillested

Venue

Aktuelle spilletidspunkter

Current Showtimes

2024-06-06 22:30 / 2024-06-07 22:30
60 min.

Kreditering

Credit

Alok Vaid-Menon
(performer)

Tilgængelighed

Tilgængeligt for ikke-dansktalende

Spillested

Venue

120627
Like
120627
Play
DERFOR ER FORESTILLINGEN EN AF CPH STAGE UDVALGTE

ALOK (de/dem) er en af de mest klare internationale stemmer i samtalen om nonbinær forståelse af køn og flydende kønsudtryk. ALOK står i ofte hadefulde debatter, men vælger at møde mennesker med empati og kærlighed - uanset hvilke fordomme de møder. Det er en lysende position, som vi gerne vil bringe til Danmark - fordi den stemme er med til at give en forståelse af, at en rigere udfoldelse af kønsidentitet skaber mere frihed for alle; både kønskonforme og non-konforme.

Samtidigt taler ALOK stærkt samlende ind i årets internationale kuratering med sin empatiske, forandringsskabende og globale position. Koreograferene bag årets åbningsforestilling FORTUNE er bl.a. direkte inspireret af ALOK’s empatiske tilgang.

Andre forestillinger

OTHER PERFORMANCES

No items found.
No items found.

Hvad er du interesseret i?

Festivalen byder på mere end 70 forestillinger.
Find det bedste indenfor det tema, der interesserer dig.