Søg
January 26, 2023

10-ÅRSJUBILÆUM FEJRES PÅ DET KONGELIGE TEATER

10-ÅRSJUBILÆUM FEJRES PÅ DET KONGELIGE TEATER
Festivalen skyder jubilæumsåret i gang med ekstra konfetti ved at samarbejde med Det Kongelige Teater om at lægge hus til CPH STAGE’s festivalcentrum og forestillinger. Derudover har festivalen også løftet sløret for to af årets internationale forestillinger, som i høj grad viser spændvidden af scenekunst i udlandet. Det bliver både muligt at opleve den tyske mesterkoreograf Sasha Waltz’ seneste værker, IN C, samt den argentinske koreograf Marina Oteros barske performance FUCK ME.

ÅBNINGSFORESTILLING AF STJERNEKOREOGRAF
Med forestillingen IN C af Sasha Waltz får publikum en unik mulighed for at opleve en af den internationale dansescenes helt store koreografer. Sasha Waltz har været leder af nogle af Tysklands mest toneangivende dansekompagnier, og IN C er en af hendes seneste forestillinger fra 2021. Det er komponisten Terry Rileys ikoniske værk af samme navn, der danner rammen om den på én gang minimalistiske og farvestrålende forestilling. Foruden kompagniet Sasha Waltz & Guests vil et dansk ensemble også være på scenen og akkompagnere danserne.

Forestillingen spiller på Skuespilhusets Store Scene på festivalens åbningsaften d. 31. maj samt d. 1. juni. Billetsalget starter den 2. februar, hvor billetterne kan købes med early bird rabat. Læs mere her.

INTERNATIONALE AMBITIONER
Foruden Sasha Waltz har festivalen også vendt blikket mod Sydamerika og den argentinske performance FUCK ME af koreograf og instruktør Marina Otero. Et værk med fem mandlige dansere på scenen og koreografen selv, der fortæller om sit liv og karriere. I et både eksplosivt og sentimentalt mix af dans, lyd og video tager Marina Otero os med på sin brutale rejse. Forestillingen bliver præsenteret i et samarbejde mellem CPH STAGE, TOASTER, ILT Festival og REVOLVER.

Forestillingen spiller d. 1.-2. juni på REVOLVER, og billetsalget starter den 2. februar, hvor billetterne kan købes med early bird rabat. Læs mere her.

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af